23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kabelgennemføring klarer de mest barske jobs

For første gang fås en delbar kabelgennemføring for konfektionerede kabler i beskyttelsesklassen IP65. Eegholms leverandør af kabelbeskyttelse, Murrplastik, præsenterer KDL/C og KDL/D.

Produktnyhederne KDL/C og KDL/D er kabelgennemføringer, der muliggør en hurtig og yderst nem gennemføring af kabler med og uden stik i kapslinger. Håndteringen er yderst nem, da byggestørrelsen er tilpasset til standard udsnits mål af en 24-pols multistik.

Samtidigt er de to nyheder velegnet til anvendelse i ekstrem barske industrielle miljøer. Det vil sige, overalt hvor anlægget og byggedelene er udsat for mekanisk stress, fugtighed, syrer, base, alkoholer, mineralske olier, brændstof, fedt og støv.

Ny montageteknik gør installationen enkel
Kabel samt tylle bliver skubbet vandret forfra og helt uden værktøj ind i den allerede monterede kabelgennemføring i kapslingen, en klar fordel ved eftermontering og reparationer af kabler. I praksis kan kabler og tylle således samles i forvejen for at spare tid.

En anden fordel: for at anbringe tyllerne, skal kablerne nu ikke trækkes ud af kapslingen med 30 cm kabelreserve. Monteringen af kabelgennemføringen kan finde sted i slutningen af tavleinstallationen helt uden kabelreserve.

Fleksibilitet og IP65
Mens KDL/C har en standard IP54, går man med KDL/D et skridt længere. For første gang fås et delbart kabelgennemføringssystem til eftermontering med en særdeles høj IP65.

KDL/D er udstyret med et midterstykke der styrker den i forvejen robuste ramme yderligere. Midterstykket fungerer som en yderligere fiksering, der sikrer, at ethvert gennemført kabel er tilstrækkeligt fikseret og trækaflastet. At en tylle river sig løs, er selv ved ekstrem høje mekaniske belastninger derfor stort set umuligt.

Både KDL/C og KDL/D sikrer kabelgennemføring med en høj pakningstæthed på selv den mindste plads. Op til 12 kabler kan gennemføres. 10 forskellige tylle-varianter med diameter fra 2 op til 12mm, samt en blindtylle til lukning af gennemføringer tilbydes.

Fordele
* Yderst nem håndtering
* Kabelføring uden afbrydelse
* Standard udsnits mål
* Meget stabil konstruktion
* Kabelskånsom pakning
* Fremragende pakningstæthed
* Høj beskyttelsesgrad op til IP65
* Integreret trækaflastning

Hos Eegholm kan du få KDL/C og KDL/D til en konkurrencedygtig pris.

Yderligere informationer eller spørgsmål
Kontakt Jan Bossen på telefon 73 12 12 99 eller send en mail på jb@eegholm.dk. Du kan også se mere omkring det brede produktprogram fra Murrplastik på vores hjemmeside www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.031