23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye lineære MX45S-miniaturemanipulatorer

giver høj grad af nøjagtighed og repeterbarhed i en ultrakompakt pakke

Parker Hannifin lancerer sin lineære MX45S-manipulator, der er en udvidelse af og en mere kompakt version af den prisbelønnede MX80-familie. MX45S er en 45 mm bred miniature-manipulator, der er drevet af skrue og ligesom sin storebror er udviklet til producenter af originalt udstyr, som har behov for pålidelig lineær positionering i anvendelser med begrænset plads. Udstyret fås som enkelt- og fleraksesystemer (x-y, x-z, x-y-z).

Manipulatoren er designet med krydsrullelejer, der forebygger rulleholdervandring, og giver brugerne mulighed for at positionere op til 7 kg normal belastning hen over de tre tilgængelige standardforskydningslængder (5 mm, 15 mm og 25 mm).

MX45S fås med en højeffektiv ledeskrue eller en kugleskrue med høj præcision, der begge har kapacitet til at generere et tryk på 40 N ved lineære hastigheder på hhv. 20 mm/sek. og 30 mm/sek. Afhængig af den anvendte koder kan der opnås en repeterbarhed på op til ±1 µm og en præcision på op til 6 µm.

Ud over de standardfunktioner, der er inkorporeret i MX45S, fås et udvalg af tilbehør, som kan hjælpe med at tilpasse manipulatorens ydelse til anvendelsesbehovene. Dette tilbehør omfatter roterende og lineære kodere, digitale grænse-/hjemmesensorpakker og mulighed for at bestille 1 af 11 foruddesignede fleraksesystemer, der hjælper med at reducere den samlede produktionstid sammenlignet med kundedesignede løsninger.

MX45S er udviklet til anvendelsesbehov med små trinbevægelser, mikronrepeterbarhed, jævn bevægelse og høj stivhed, alt sammen i en ultrakompakt pakke, og er ideel til anvendelser som biomedicinsk billedbehandling, fiberoptikjustering, halvlederinspektion og laserdiode-undersøgelser.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.031