23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klimaanlæg i markedets bedste kvalitet

Aircold lancerer den nye iseries inverter Klimaanlæg fra Franske Technibel. Klimaanlæg med ekstremt lavt lydniveau, høj komfort og lavt energiforbrug grundet hyper effektiv inverterteknologi. Kontakt Aircold for tilbud.

Aircondition eller klimaanlæg fra Aircold er vejen til et bedre indeklima. Med Aircolds klimaanlæg er du sikker på høj komfort og en professionel løsning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Aircold er leverandør af klimaanlæg fra frankske Technibel. Technibel, der er produceret på en af Europas mest avancerede fabrikker, er klimaanlæg af højeste kvalitet. Anlæggene er udstyret med markedets bedste inverter teknologi, som sikrer en høj komfort og bedste driftsøkonomi. Technibel er ikke et kinaprodukt men derimod et kvalitets klimaanlæg, du vil få glæde af i mange år.

Technibels Flagskib kaldes iseries. Denne serie af klimaanlæg og varmepumper leverer en optimal oplevelse både som klimaanlæg for køling og temperering samt for opvarmning når anlægget kører som varmepumpe. Dette klimaanlæg er utrolig lydsvagt og er energioptimeret i mindste detalje. Iseries kan leveres med mange forskellige type indedele og der kan leveres op til 4 indedele til 1 udedel.:

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.046