23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Programmér dit sikkerhedsrelæ, hurtigt og enkelt !

Nye funktioner i softwareværktøjet PNOZmulti Configurator. Alle tekster i PNOZmulti (projekt, diagnose, GUI) kan oversættes af brugeren.

Masser af nye funktioner i PNOZmulti Configurator

Med version 9.2.0 af PNOZmulti Configurator kan brugerfladens sprog indlæses efterfølgende. Ved at indlæse sprogpakker efterfølgende vil det i alle lande være muligt at anvende PNOZmulti Configurator på det pågældende lands sprog. I forbindelse med sprog, der ikke stilles til rådighed af Pilz, kan du selv oprette værktøjssprog.

Nyt: Oversættelse af brugerfladen

PNOZmulti Configurator anvendes over hele verden til oprettelse af sikkerhedskredsløb samt til diagnose af maskiner og anlæg, der er udstyret med de konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti. Siden version 6.0.0 af PNOZmulti Configurator har projekt- og diagnosetekster kunnet internationaliseres af brugeren. Med version 9.2.0 er det nu for første gang også muligt at oversætte teksterne til brugerfladen i PNOZmulti Configurator. Dermed kan alle tekster i PNOZmulti (projekt, diagnose, GUI) oversættes af brugeren. Udførlige oplysninger og detaljerede anvisninger om fremgangsmåden finder du i online-hjælpen.

Nyt: Opdatering med "Service Packs"

Ved hjælp af den nye importmekanisme kan vi ud over egne Pilz-certificerede oversættelser også levere andre filer. Det kan således fremover lade sig gøre at levere eller opdatere aktuelle produktdata, online-hjælp, Pilz-makroer, eksempelprogrammer og "Readme"-filer i en "Service Pack". Du kan også til- og fravælge enkelte dele under importen af "Service Pack"-opdateringerne. "Service Packs" tilbydes nu til download på Pilz' websted.

Her er en oversigt over fordelene:

• Adskillelse af release og oversættelse
• Alle brugere kan oprette deres eget værktøjssprog
• Produktdata og andre dele af værktøjet kan opdateres


Download en gratis demo-version:

Softwaren PNOZmulti Configurator 9.2.0 »

Læs mere om PNOZmulti sikkerhedsrelæer:

PNOZmulti sikkerhedsrelæer »



Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.032