23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KSB åbner ny fabrik i Brasilien.

Den tyske pumpe- og ventilproducent KSB, som i Danmark repræsenteres af Grønbech & Sønner A/S, har netop indviet en ny fabrik i den brasilianske by Jundiaí, omkring 50 km nord for Sao Paulo.

Fabrikken er beregnet til produktion af standardpumper og ventiler, og skal i første omgang forestå KSB’s produktion af kuglehaner, spjæld og ventiler. I næste skridt vil KSB derudover levere standardpumper fra fabrikken i Jundiaí.

Siden 1954 har KSB været i Brasilien med eget selskab, der beskæftiger 933 medarbejdere og primært opererer i den kemiske og petrokemiske industri, almen industri samt vandforsyning. Virksomheden leverer hovedsageligt sine armaturer til landets olie-og gasindustri.

Til dato har KSB investeret mere end 100 mio. kr. i anlægget, som på sine 100.000 m2 har 2 produktionshaller med moderne maskinpark samt en administrationsbygning. Alle faciliteter sikrer, at de 123 medarbejdere kan arbejde energieffektivt og miljøvenligt. Herunder hører anvendelse af solenergi, spildevandsrensning samt opsamling af regnvand.

Udover produktionen i Jundiaí, fremstiller KSB også pumper i nabobyen Várzea Paulista. Støbegodset leveres fra eget støberi, som ligger i byen Americana i samme delstat. Det brasilianske marked for pumper og ventiler fortsætter med at vokse og forventes at stige med 20 procent inden for de næste fem år.

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12069502

Kontaktperson

Claus Flyger
Marketingchef
+45 33266346 cfl@g-s.dk

Send til en kollega

0.047