23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styr på holdefunktionerne?

Skab fleksible løsninger til jeres rack systems, udstyr og kabler med stærke pottemagneter. Se jeres mange professionelle muligheder fra Larko Magnet her.

Med pottemagneter fra Larko Magnet opererer I med et kvalitetsprodukt, som styrkemæssigt ligger i den særdeles høje ende.

Magneter af denne type er ideelle som holdefunktion til fx udstyr (stort som småt), lofter, rack systems og andre steder, hvor gode og pålidelige holdeegenskaber er en mangelvare.

Fleksibel løsning
Alle steder hvor I har metaloverflader, har I mulighed for at anvende de stærke pottemagneter. På den måde undgår I lave nogen former for permanent afmærkning på jeres udstyr/inventar, og I får en fleksibel løsning, som nemt kan ændres i takt med at jeres behov forandrer sig. Med magnetisme kan I derved omstrukturere jeres løsninger uden de samme udfordringer som ved de traditionelle holdefunktioner.

Magnetens beskyttende kappe giver jer mulighed for at erhverve pottemagneten med flere forskellige former for gevind, hvad enten det er udvendigt, indvendigt, med nedsænkning til skrue eller gevindbøsning. Det øger både jeres nuværende og fremtidige anvendelsesmuligheder betydeligt, og det er derfor ikke dimensionerne, der sætter begrænsningen.

Magneten får bl.a. sin høje magnetstyrke takket være den omgivende potte, som magneten er støbt i. Kappens kvalitetsmateriale er med til at øge den samlede magnetisme samtidig med, at den yder beskyttelse for selve magneten. I får derfor et yderst professionelt produkt, som er særdeles holdbart, og som er løsningen i mange forskelligartede projekter.

Gør jeres løsninger mere fleksible i fremtiden med magnetisme som holdekraft, og få et kvalitetsprodukt fra Larko Magnet, der i den grad udvider og udvikler jeres muligheder.

Læs mere om pottemagnetens særlige egenskaber på vores hjemmeside eller kontakt os på tlf. 39 65 48 00 for en uddybende snak om jeres muligheder.[/b]

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.047