23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Desoutters pneumatiske vinkelslibere - højere ydelse og stor kraft!

Billige vinkelslibere er ofte underdimensionerede og slides for tidligt. Desoutters pneumatiske vinkelslibere og polérmaskiner KA16 fjerner effektivt materiale og er komfortable at arbejde med for operatøren.

Billige vinkelslibere kan ofte ende med at koste dig flere penge i det lange løb, da de ofte er underdimensionerede og slides for tidligt. Derfor skal der anvendes for meget energi og det øger operatørtrætheden ved længere tids brug. Desoutter har derfor lanceret et sortiment af vinkelslibere og polérmaskiner KA16, som effektivt fjerner materiale, og som er komfortable at arbejde med for operatøren. Det kan reducere slibeomkostningerne, da maskinerne har en markant længere ydelsestid, og operatøren belastes ikke unødvendigt.

Desoutters vinkelslibere og polérmaskiner er bygget og designet efter de højeste standarder og udstyret med en reguleret luftmotor, som sikrer, at maskinen arbejder på maksimum hastighed ved enhver opgave. Der er 4 forskellige indstillelige hastigheder, til enhver slibeapplikation, f.eks. fra stål og aluminium til magnesium og titanium. Maskinerne kan leveres med et effektivt støvudsugningssystem for beskyttelse af miljøet og operatøren ved langvarig anvendelse og en 270° multi-positionsskærm giver maksimal beskyttelse og komfort. Alle modellerne er udstyret med en autobalanceenhed og vibrationsdæmpende håndtag i 10° vinkel, der garanterer komfort i alle slibe- og poléropgaver samt lav vibration.

Kontakt AVN Teknik for nærmere information på 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047