23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik udstiller på Hi-messen 2013

AVN Teknik præsenterer effektive løsninger, inden for automation og montage, når Nordens største industrimesse åbner d. 3.- 6. september i Herning.

AVN Teknik præsenterer effektive løsninger, inden for automation og montage, når Nordens største industrimesse åbner d. 3.- 6. september i Herning.

AVN Tekniks force
”AVN Tekniks force er, at vi har en holistisk orienteret tilgang til de tekniske løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Vi tænker ikke kun i selve løsningen, men også på at virksomheden kan optimere processen, nedbringe omkostningerne og samtidig øge medarbejdernes trivsel ved at investere i det korrekte set-up. Derfor arbejder vi ud fra ét helhedskoncept, som giver arbejdssikkerhed, kvalitet, produktivitet og tilfredse medarbejdere,” udtaler salgsdirektør, Henrik Sahl Bech, fra AVN Teknik og fortsætter ”vi har den fordel, at vi kan trække på ekspertisen fra en masse forskellige leverandører og producenter, som vi igennem en lang årrække har oparbejdet gode relationer til. Vi kan derfor tilbyde kunden den mest optimale og produktive løsning hver gang, da vi ikke er fastlåst af én producents produktsortiment."

AVN Teknik har bl.a. leveret ergonomiske montageløsninger til nogle af verdens største vindmølleproducenter.

Avancerede bespændingsværktøjer
AVN Teknik vil bl.a. på Hi-messen 2013 vise bespændingsværktøj fra AIMCO og Desoutter, som sikrer præcis og ensartet bespænding af bolte og skruer m.m. Derudover vil der blive vist eksempler på kundetilpassede ergonomiske montageløsninger, som AVN Teknik har gennemført.

Hårdfør aktuator sætter nye standarder
Automation vil vise nyheder inden for støddæmpere fra producenten ACE og avanceret lineær teknik fra producenten Thomson.

En del af AVN Gruppen
AVN Teknik er en del af AVN Gruppen, som er kendt for tekniske løsninger og produkter inden for fagområderne værktøj, pladebearbejdningsmaskiner, automation og hydraulik til dansk og nordeuropæisk industri.

AVN Hydraulik vil også være repræsenteret på Hi-messen sammen med AVN Teknik.

Aflæg os et besøg
Du finder AVN Teknik på stand M9960




AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.063