23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtigt bånddrev med lang slaglængde

Eegholm introducerer en motoriseret lineærføring med bånddrev. SPV-serien er karakteriseret ved en høj hastighed samt en særdeles lang slaglængde.

SPV-Serien består af en Closed Loop Alpha Step stepmotor og et controller-system. Der sikres således en tuning-fri og misstep-fri drift. Aktuatoren med bånddrev muliggør at lasten kan flyttes med en høj hastighed på op til 1000 mm/s og en maksimal slaglængde på 1000 mm.

Lavt vibrations- og støjniveau
Den anvendte Closed Loop Alpha Step stepmotor forhindrer trintab og pendling ved standsning. Med 60 mm x 67 mm er størrelsen af den nye SPV-serie yderst kompakt. Der kan køres med op til 10 kg last, og samtidig bibeholde en gentagelsesnøjagtighed på ± 0,05 mm.

Ved hjælp af avanceret teknologi, der producerer jævnhed der kan sammenlignes med den fra en microstep driver, er vibrations- og støjniveauet blevet sænket.

Nem ledningsføring mellem lineære slide og controller
Den lineære slide og controller er forbundet via et enkelt kabel. Desuden kan kabellængden udvides til maks. 10 meter. Kablet er udstyret med et stik for hurtig forbindelse.

Desuden kan motoren enten monteres opad eller nedad pegende, således kan der nemt og bekvemt vælges hvilken monterings-type der passer bedst til konstruktionen af den pågældende applikation.

Vigtigste fordele
* Fleksibel montering
* Closed Loop
* Nem installation
* Præcis positionering

Yderligere informationer eller spørgsmål
Kontakt Dennis C. Lorenzen på telefon 40 80 64 83 eller send en mail på dcl@eegholm.dk. Du kan læse mere om vores brede produktprogram fra Orientalmotor på vores hjemmeside www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.031