23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det nye Parker EO-3® koblingssystem

Nu installeres hydraulikslangerne endnu hurtigere og endnu mere sikkert med Parkers nyudviklet EO-3® system, som sætter helt nye standarder.

I mere end 80 år har Parker Hannifin, verdens førende producent indenfor Motion & Control teknologier og systemer, udviklet højtryks-hydraulikkoblinger og fastsat standarder på globalt plan. Gennem årene har nye geometrier og materialer forbedret ydeevne, pålidelighed og nem installation af de oprindelige Ermeto koblinger. Derfor kan utætheder i rørsystemer i dag ikke tilskrives materialefejl, som tidlligere var tilfældet, men snarere forkert installation. I den forbindelse har Parker udviklet det nye, hurtigt installérbare EO-3® koblingssystem. Dets innovative form og teknologi løfter rørinstallation til et højt niveau med hensyn til kvalitet, sikkerhed og økonomi.

Konisk tilslutning muliggør problemfri installation
Når det drejer sig om koblinger, er korrekt installation afgørende, idet virkningerne af lækager ikke er behagelige: omkostningstunge driftsstop, kundeklager, efterbearbejdning, miljøskader, og endog ulykker. På denne baggrund har Parker med EO-3® systemet udviklet et koblingkoncept, der sætter helt nye standarder.

EO-3® koblinger muliggør enklere, hurtigere og mere sikre installationer. Dette opnås med en ny gevindteknologi. I modsætning til alle tidligere (DIN-standard) koblinger, er EO-3® systemet baseret på en 24-graders indvendig konus med en integreret blød tætning og et konisk tilslutningsgevind. I egenskab af verdens første og mest enestående system af sin art, muliggør EO-3® koblingen kontrol af installationsresultaterne udefra. Ved hjælp af en gul indikatorring kan installatøren med det samme afgøre, om koblingen er samlet korrekt.

EO-3® koblinger kan installeres betydeligt hurtigere end konventionelle koblingsystemer på markedet. EO-3® installationen kræver hverken en momentnøgle eller en skruenøgle forlænger - en almindelig gaffelnøgle vil være tilstrækkelig. Med rørdimensioner fra 25 millimeter, sikrer en ottekantet møtrik - i stedet for en standard sekskantet møtrik – en øget brugervenlighed i forbindelse med installationen. Den ottekantede møtrik gør tilgang nemmere med gaffelnøglen i områder med lidt plads.


Formgivning af rør med gennemprøvet teknologi
I forbindelse med de nye rørsamlinger bruger Parker EO maskinværktøj til formgivning af metal - værktøj, som allerede er på markedet. Med de maskiner brugerne indtil nu har brugt til at producere for eksempel EO-2-formede rørkoblinger, kan brugerne også forme EO-3® koblinger - et vigtigt bidrag til reduktion af omkostningerne. Det kræver blot de respektive EO-3® formgivningsværktøjer.


Mulighed for kombination og fleksibilitet
Ud over faste rørsystemer kræver mange applikationer fleksible slangesamlinger. EO-3® kan anvendes i begge varianter. Det er også muligt at linke til eksisterende EO-2 samlinger uden problemer takket være en adapter. Det betyder, at "gamle" koblinger kan konverteres eller opgraderes til EO-3® systemet næsten uden ekstra omkostninger. Det nye koblingsystem yder fire gange så meget sikkerhed og gør op med standard LL, L, og S-serie klassifikationer, som tidligere har været almindeligt. Men bortset fra nogle få undtagelser gælder et enkelt tryktrin på 420 bar for alle rørdimensioner. Elastomer materialer kan specifikt vælges til applikationer og dermed medier.

Øjeblikkelige fordele ved det nye koncept
• Øjeblikkelig mærkbar gevindindtag
• Hurtig manuel forudindstallation
• Sikrere installation på grund af mindre indsats
• Mindre pladskrav til installation i vanskelige montagesituationer
• Kortere installationstid
• Indikatorring - kontrolmulighed for installatøren
• Blød tætning integreret indvendig i konus forbedrer tætningen - selv ved høj dynamik i
systemet.
• Ekstra øget sikkerhed ydes af blød tætning forudinstalleret i fittingen
• Kompakt design betyder pladsbesparende konstruktioner


Parker EO-3® koblingssystem kan anvendes i
• Faste rørforbindelser og slangeapplikationer
• Alle eksterne rørdiametre fra 6-42 millimeter
• Temperaturer fra -40 til +120 grader Celsius

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.031