23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High performance hydraulikslanger fra Parker Hannifin

Parker Hannifin har lanceret en ny Elite No-Skive Compact slangeserie. Serien består af en high-performance (overstiger kravene i EN 857 standarden) mellemtryks-slangeserie til krævende applikationer i mobile og industrielle hydrauliksystemer.

"Mere kompakt design og konstruktion af maskiner og udstyr" angiver årsagen til udviklingen af den nye Elite slangeserie. Og oven i købet forventes de hydrauliske komponenter at modstå det voksende pres, tilbyde en lang levetid og imødekomme stort set alle miljøkrav. Dette er præcis, hvad den nye Elite No-Skive Compact slangeserie sigter mod. "Compact" har to betydninger her. For det første består denne slangeserie af et kompakt, klart struktureret udbud af 7 slangetyper, som dækker alle mellemtryks-applikationer. For det andet er konstruktionen af Elite slangerne så kompakt, at de har brug for betydeligt mindre plads end konventionelle hydraulikslanger i alle de maskiner og udstyr de anvendes i. Således kan de yde et væsentligt bidrag til mere pålidelige og kompakte maskiner og udstyr i mobile og industrielle hydrauliksystemer.

Producenter af entreprenør- eller skovbrugsmaskiner har blandt andet brug for slanger med fremragende fleksibilitet, tæt bøjeradius og - afhængig af driftsbetingelserne - forskellige grader af slidstyrke. Elite serien omfatter 3 forskellige slidstyrkeklasser: (Standard, Tough Cover (TC) og Super Tough Cover (ST).

Et andet kriterium i dette markedssegment er anvendelsen af slanger ved lave temperaturer. Elite slangen 461 LT for anvendelse ved lave temperaturer har præcis de egenskaber, der gør den egnet til denne anvendelse. På grund af sin særlige elastomer compound viser denne slangetype en ekstraordinær fleksibilitet selv ved temperaturer helt ned til -50 °C.

Med deres kernefunktioner, som omfatter højere slidstyrke af slangens belægning, højere nominelt arbejdstryk, tættere bøjeradius og en længere levetid, opfylder Elite slangerne markedets krav, når det drejer sig om at spare ressourcer, minimere risici og løbende reducere kemikalier, der præsenterer sundhedsfare eller forurener miljøet.

Med sin Elite No-Skive slangeserie og især den nye klorfri slangetype 462ClF (med rent nitrilt inderrør) er det Parkers målsætning at påvirke miljøet mindst muligt lige fra produktion til bortskaffelse af en færdigpresset slange.

Elite No-Skive slangeserie er gennemført med en komplet serie af korrosionsbestandige og miljøvenlige fittings fremstillet af stål (med Cr6-fri overflade) og rustfrit stål.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.046