23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kedelanlæg sikrer produktionen hos Arla

Arla har udskiftet et ældre kedelanlæg med et mere tidssvarende fra INDUSTRIVARME. Den fulde produktion skulle opretholdes under hele ombygningen.

Mejerikoncernen Arla har udskiftet et ældre udtjent kedelanlæg i sin produktion med et nyt og mere tidssvarende anlæg fra INDUSTRIVARME. Samtidig blev det besluttet at udvide kapaciteten på anlægget for at kunne holde det høje produktionsniveau.

INDUSTRIVARME har stor erfaring med levering af kedelanlæg og sammen med den høje faglige kompetence, som virksomhedens medarbejdere besidder, var INDUSTRIVARME den oplagte leverandør for Arla.

Kedelanlægget består af en 10 MW Danstoker Global kedel samt en Weishaupt Low NOx-brænder. Med henblik på at få mest mulig energi ud af naturgassen valgte Arla at tilkøbe en røggaskøler – et område hvor INDUSTRIVARME er eksperter inden for. Røggaskøleren dimensioneres og designes af INDUSTRIVARME. Selve produktionen af røggaskøleren foregår ved underleverandør, men færdiggøres hos INDUSTRIVARMEs produktionsfaciliteter.

SÅDAN OPRETHOLDES PRODUKTIONEN
Det var et vigtigt parameter for Arla at kunne opretholde den fulde produktion under selve ombygningen. INDUSTRIVARME løste denne udfordring ved at sørge for opstilling af en midlertidig varmecentral, således vigtige produktionstimer ikke ville gå til spilde for Arla. INDUSTRIVARME tilbyder i sådanne situationer en bred vifte af midlertidige kedelcentraler, som leveres og opstilles i containere. Disse mobile enheder er optimale for virksomheder, der enten skal have udskiftet et udtjent anlæg eller i en kortere eller længere periode har behov for ekstra kapacitet.

Hele ombygningen hos Arla foregik til den aftalte tid og uden nogen former for gener for produktionen.

KOMPETENT VEJLEDNING GARANTERER HØJERE TILFREDSHED
INDUSTRIVARME leverer komplette løsninger og er med lige fra udviklingen af kundernes nye anlæg, og indtil det står færdiginstalleret hos kunderne. Virksomheden har et unikt og energisk team af medarbejdere, hvis erfaring og faglige viden altid kommer kunderne til gode i form af kompetent vejledning og aktiv sparring omkring det aktuelle projekt.

INDUSTRIVARME opererer over hele Danmark, men agerer også på det internationale marked.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.049