23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Momentum Gruppen i "Destination Denmark"

"Destination Denmark" er en publikation, som udkommer en gang om året til fremme af danske produkter og know-how i udlandet.

I år er udvalgt 5 sektorer, som vurderes til at have det største eksportpotentiale i 2013. Danske produkter og know-how indenfor især CleanTech vurderes til at være et område med stort eksportpotentiale.

Publikationen er lige nu tilgængelig på danske ambassader og handelskamre i hele verden.

Momentum Gruppen A/S er blandt de virksomheder, som er præsenteret i dette års "Destination Denmark".

Vores profil kan du læse om på side 70 ved at klikke her.

Momentum Gruppen A/S er kommet med i dette års udgivelse pga. vores viden om markedet for grøn energi. I særdeleshed vores viden om administration, handel og rådgivning omkring vindmølle- og solcelleinvesteringer i Tyskland, Danmark og Sverige.

Ligeledes repræsenterer Momentum Gruppen A/S en dansk koncern med et solidt fodfæste i udlandet - bl.a. igennem vores tyske datterselskab, Momentum Windtechnik GmbH, og vores øvrige internationale netværk.

Momentum Gruppen A/S har siden sin opstart, for mere end 12 år siden, samarbejdet på tværs af landegrænser. Vi ser frem til de potentielle nye samarbejder, som kan opstå i forlængelse af den øgede internationale eksponering via "Destination Denmark".

Har du spørgsmål til Momentum Gruppen A/S' internationale engagementer, eller ønsker du at vide mere om vores kernekompetencer, skal du være velkommen til at kontakte direktør Kim Madsen på telefon +45 46 33 70 10.

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710

Kontaktperson

EB
Eva Buchwald
Assisterer indenfor markedsføring
+45 46337049 eva@momentum-gruppen.com

Send til en kollega

0.047