23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wavin Water Solution Day 2013

Vi gentager succesen, og afholder for tredje år i træk en dag i regnvandets tegn, hvor du vil blive opdateret på det sidste nye inden for feltet af en række regnvandseksperter.

Efter en varm og tør sommer er Wavin igen klar til at sætte fokus på en af tidens største udfordringer – nemlig håndtering af de stadigt stigende nedbørsmængder. Vi vil derfor gerne invitere dig og dine kolleger til

Wavin Water Solution Day 2013
Onsdag den 2. oktober kl. 10.30 - 16.00


Vi har inviteret en række eksperter til at komme og fortælle om, hvordan de ser fremtidens udfordringer inden for regnvandshåndtering løst. Du kommer bl.a. til at høre om borgerinddragelse i forbindelse med klimatilpasningsprojekter, effekten af faskiner i private haver under skybrud og metoder til kortlægning af oversvømmelser. Du vil således få rig mulighed for at få opdateret din viden.

Arrangementet finder sted i Wavin Solution Center i Hammel. Her vil det også være muligt at stifte nærmere bekendtskab med vores omfattende produktsortiment inden for regnvandshåndtering, og gå i dialog med repræsentanter fra bl.a. Teknologisk Institut, Mosbaek og Videnscentret for Landbrug.

Klik her for at tilmelde dig og se årets spændende program.

NB! Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle”- princippet, så tilmeld dig allerede i dag!

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128

Send til en kollega

0.109