23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elektromagneter højner brandsikkerheden

Elektromagnetiske dørholdere fra Larko Magnet er EU godkendte og kvalitetstestede sikkerhedsforanstaltninger til offentlige samt private virksomheder. Læs mere her

Brandsikkerhed i offentlige bygninger, på arbejdspladser og i institutioner er et varmt emne, der aldrig bør nedprioriteres.

Alligevel er der i alt for mange bygninger stadig beviser på, at sikkerheden ikke er i orden. Når døre og branddøre holdes åbne med simple anordninger uden tilknytning til ABDL systemet, er der stor fare for, at farlig ild og røg ikke når at blive stoppet i tide.

Med dørmagneter opnås den højst mulige sikkerhed i lokalet og bygningen, da dørholderen og ABDL systemet kommunikerer med hinanden og automatisk reagerer ved røgudvikling. Ved normal daglig funktion sørger dørholder magneten for at holde døren åben og sikrer dermed fri adgang og passage for alle.

Skulle den uheldige situation opstå, at røg udvikles i et lokale, vil alarmsystemet med det samme registrere dette og slå magnetismen fra, så døren hurtigt og automatisk bliver lukket. Det minimerer risikoen for, at livsfarlig røg, os og tilmed ild spredes til andre områder af bygningen, hvor mennesker opholder sig.

Dørholder magneterne fra Larko Magnet er EU godkendte og undergår løbende kvalitetstest for at sikre det bedst mulige produkt. Kvalitetsmæssigt er dørholder magneterne nogle af de skarpeste på markedet, og der er garanti for, at produkterne altid har tilknyttet de senest gældende certifikater og DOPs (Documents of Performance).

Hos Larko tilbyder vi et alsidigt udvalg af forskellige typer af dørholder magneter. Det giver os mulighed for at imødekomme stort set alle udfordringer inden for dette område. Hvad enten der er behov for, at elektromagneterne monteres på gulvet, væggen eller i loftet, eller at magneten skal kunne beskyttes mod vandalisme, er dette en opgave vi kan håndtere hos Larko Magnet.

Læs om de mange forskellige elektromagnetiske dørholder magneter på vores hjemmeside, eller kontakt en af vores tekniske medarbejdere på tlf. 39 65 48 00 ved yderligere spørgsmål til dørholderne.

Ved behov for tekniske tegninger, certifikater og DOPs kan disse rekvireres på hjemmesiden eller sendes direkte til jer. Send en forespørgsel til post@larko.dk, og I hører fra os snarest muligt.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537

Kontaktperson

EDH
Elisabeth Dencker Hein
Projekt- og Marketingleder
+45 39 65 48 00 edk@larko.dk

Send til en kollega

0.047