23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Milepæle opnået i Momentum Gruppen

Momentum Gruppen når 3 milepæle: Passerer administration af over 100 vindmøller på, til sammen, over 150 MW og til en værdi af mere end 1,3 mia. DKK.

Momentum Gruppen fortsætter sin positive udvikling inden for administration af vindmøller i Tyskland, Danmark og Sverige. Dermed styrkes platformen for at blive Danmarks førende uafhængige administrator af vindmøller yderligere.

Momentum Gruppen har netop indgået aftale om administration af 2 styk Vestas V80 2,0 MW vindmøller nær Leipzig i Tyskland, og 2 styk Vestas V90 3,0 MW er på vej til årsskiftet. Yderligere overtagelser drøftes.

Hermed har Momentum Gruppen 106 møller i administration med en samlet kapacitet på over 150 MW.

Som med andre aktiver som administreres, eksempelvis ejendomme, er det vigtigt at opnå en kritisk masse. Dette til dels for at opnå rentabilitet i forretningen hos Momentum, men også for at have økonomi til at kunne tiltrække dygtige medarbejdere og have råd til at investere i nye områder, så servicegraden over for kunderne kan øges kontinuerligt.

Den øgede volumen har således medført øgede investeringer i IT-systemer, oprettelse af datterselskab i Berlin i Tyskland og flere medarbejdere.

Læs hele artiklen på Momentum Gruppen's hjemmeside. Klik her

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710

Kontaktperson

EB
Eva Buchwald
Assisterer indenfor markedsføring
+45 46337049 eva@momentum-gruppen.com

Send til en kollega

0.031