23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parker Hannifins nye miniature proportionalventil til anvendelse indenfor medicinalindustrien.

Parker Hannifins miniature proportionalventil VSO ®-MI tilbyder producenter af medicinsk udstyr en "merværdi" løsning, der er nem at integrere, er pålidelig samt sikrer repeterbar pneumatisk kontrol indenfor forskellige medietyper.

Parkers kunder har udtrykt et ønske om, at deres leverandører af komponenter tilbyder merværdi med henblik på at hjælpe dem med at konkurrere og udbygge deres tilstedeværelse på det globale marked. Producenter af medicinsk udstyr ønsker at reducere den tid, der går med at bringe et produkt på markedet og de samlede systemomkostninger. VSO ® MI miniature proportionalventil blev udviklet med henblik på at opfylde disse krav.

I modsætning til konkurrerende ventiler i denne klasse, er VSO ®-MI miniature proportionalventil blevet testet i overensstemmelse med US Pharmacopoeia (USP) klasse VI krav, hvilket gør det lettere at opnå systemets overholdelse af toksicitet og følsomhed. Med integreret filtrering, integrede tætninger, direkte manifold monteret, lavt strømforbrug og letvægtskonstruktion, er VSO ®-MI en effektiv miniature proportionalventil, der leverer et sammenligneligt niveau af præcis flow kontrol og ydeevne, som producenter af medicinsk udstyr forventer af Parker Precision Fluidics.

Parker er markedsleder i miniature fluidik produkter - produkter med lavt strømforbrug, letvægtskonstruktion samt produkter med højt flow.

Kontakt Parker Hannifin Danmark på tel. 4356 0400 eller send en e-mail til parker.dk@parker.com.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.063