23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis seminar: Reducering af madspild

Kom med til dette gratis seminar om muligheder og udfordringer omkring madspild i fødevareindustrien og detailhandlen. Seminaret bliver afholdt 27. november 2013 hos FORCE i Brøndby.

Fokus omkring madspild i Danmark rettes i stigende grad mod det madspild, der disponeres for i fødevareindustrien og detailhandlen, og hvilke virkemidler der kan benyttes for at komme det til livs. Her er det relevant at kigge i teknologiske løsninger inden for blandt andet logistik, køling, konservering, emballering, måling og it-systemer.

Dette seminar vil fokusere på at forstå den praksis, der leder til madspild, og forsøge at afdække og diskutere barrierer og problemer for teknologiske løsninger, der kan reducere madspild.

I seminaret lægges der op til en fælles diskussion blandt de forskellige aktører i fødevarekæden omkring muligheder og udfordringer for implementering af teknologiske løsninger.

Det vil give jeres virksomhed mulighed for at få indsigt i jeres kunders behov, og I vil kunne tilbyde konkrete løsninger til at afhjælpe madspild. Desuden vil det også give anledning til inspiration til produktudvikling og nye muligheder i jeres virksomhed.

Tid
27. november 2013, kl. 13.00-16.30

Sted
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

>Tilmeld dig seminaret her<

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314

Send til en kollega

0.046