23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skelmose Consulting vinder på den personlige kontakt

God dialog, god kemi og personlige tilbagemeldinger på de rigtige tidspunkter har stor betydning.

”Det værste for en ansøger er, overhovedet ikke at få et svar. Det næstværste er at få svar fra en computer. Derfor vinder Skelmose Consulting i mine øjne, for da foregår det ansigt til ansigt, i telefon eller direkte pr. mail. Jeg oplevede et ansæt-telsesforløb med god dialog, god kemi og gode tilbagemeldinger på de rigtige tidspunkter. Ja, oplevelsen med Skelmose Consulting var så positiv, at jeg har nævnt rekrutteringsfirmaet over for to kontakter.”

Knud Mikkelsen, 47 år og bosat i Brørup, startede den 15. august i en ny stilling som key account manager hos AMU-Vest i Esbjerg, hvor han skal sælge kurser og træningsaktiviteter til store virksomheder inden for energi- og offshore-sektoren. Skelmose Consulting stod for at finde ansøgerfeltet, og der indgik Knud Mikkelsen, som kendte Skelmoses direktør, Aksel Uglvig Jensen, i forvejen.

”Jeg gik hjemme i otte måneder efter at have mistet mit job i en offshore-virksomhed, hvor jeg var HR-chef for 60 søfolk, der stod for transporten til tre møl-leparker. Jeg havde holdt kontakten til Aksel Uglvig Jensen, og det gav bonus”, siger Knud Mikkelsen.

Hans tidligere arbejdsplads ekspanderede hurtigt, mens han hos AMU-Vest er kommet til en arbejdsplads med en stabil medarbejderstab med en rimelig høj anciennitet. Og det har betydet rigtig mange, nye og meget positive kolleger.

”Jeg blev godt modtaget af Aksel Uglvig Jensen, ligesom jeg blev det på AMU-Vest. Så da jeg midt i forløbet blev tilbudt et andet job i Fredericia, sagde jeg pænt nej tak. Jeg ville gerne fortsætte med at arbejde i Esbjerg og fortsat med relation til offshore”, understreger Knud Mikkelsen.

Han var oprindelig i den finansielle sektor og arbejdede med salg og økonomi i tre forskellige pengeinstitutter. I det nye job har han sat et mål for kontakt til et bestemt antal virksomheder inden nytår.
”Det går godt. Alle, jeg har været omkring indtil nu, har takket ja til et møde”, siger han.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047