23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald til årets konference om byggeri af fremtidens plejebolig

Den 13. november afholder Nohr-Con årets "Konference om byggeri af fremtidens plejebolig". I år er der blandt andet fokus på innovative løsninger, når det gælder fremtidens ældrepleje og plejebolig.

Nohr-Con's plejeboligkonference kommer G. Allen Power, leder af St. Johns Living i New York og stærk fortaler for Eden Alternative, fra Norge kommer forsker Svein Olav Daatland og fortæller om, hvordan Norge ser på fremtidens ældrepleje og på innovative tiltag.

En række danske eksperter fortæller om ældres trivsel, indretning af plejeboligen, innovative løsninger i forhold til velfærdsteknologi og udbud, og hvordan det udmøntes i konkrete byggeprojekter – bl.a. i Danmarks kommende flagskib på området: Sølund i København. Derudover kan man høre om dansk plejeboligbyggeri som en mulig eksportvare til Kina.

Den 12. november er der på opvarmningsdagen mulighed for at tage med på studietur til nyåbnede plejeboligbyggerier i Københavnsområdet:
Vi besøger det nye OK-Huset Lotte på Frederiksberg, Plejecenteret Jægersborghave i Gentofte, Bredebo Plejecenter i Lyngby-Taarbæk Kommune, og Plejecenter Skovhuset i Hillerød.

Du kan se en fotoreportage fra sidste års studietur ude til højre.

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con's hjemmeside her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047