23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Autoværn leverer vedligeholdelsesfrit special brorækværk til Svendborgsundbroen

Dansk Autoværn har i to etaper leveret og monteret special brorækværk og vindskærme til Svendborgsundbroen mellem Fyn og Tåsinge.

Broen er med sine 1.216 m dobbelt så lang, som sundet er bredt, og det betyder, at der visse steder er både bebyggelse og vejnet under broen. Det stiller store krav til sikkerheden på broen og derfor har Dansk Autoværn leveret et special brorækværk og vindskærme til renoveringen.

Fremtidssikret løsning
Dansk Autoværn har som underentreprenør til JORTON A/S leveret og monteret 2.435 m special brorækværk og 840 m vindskærme. På baggrund af projekttegninger udbudt af Vejdirektoratet har Dansk Autoværn fremstillet brorækværket, og projektleder ved Dansk Autoværn, Erik Schnedler fortæller om løsningen: ”Med SR100 har vi opnået et brorækværk, der på alle måder er fremtidssikret. Det er vedligeholdelsesfrit, og konstrueret så delelementer er nemme at udskifte ved evt. påkørsler. Begge dele sikrer den trafikale fremkommelighed, som er så vigtig på broen, og gør løsningen meget velegnet”.

Tilfreds med samarbejdet
JORTON A/S har været meget tilfreds med samarbejdet, og projektleder Kasper Find Rasmussen udtaler: ”Projektet er forløbet rigtig godt. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Dansk Autoværn, der løser opgaven til fulde tilfredshed og samtidig er meget samarbejdsvillige og fleksible”. Han fortsætter: ”Vi har brug for ekstra faglighed på denne type af projekter, og den får vi fra Dansk Autoværn”.

Vejdirektoratet er bygherre på renoveringsarbejdet og Cowi A/S har været rådgiver og tilsynsførende.
Den samlede entreprise bestod i udskiftning af broens fortovsbelægning, kantbjælker, rækværk og lysmaster og blev udført i to etaper i henholdsvis 2012 og 2013. Entreprisen blev fuldført ca. 3 måneder før tid.

Dansk Autoværn A/S
Dansk Autoværn er leverandør af trafiksikkerhed og er landsdækkende med hovedkontor i Silkeborg og afdeling i Bjæverskov. Firmaet er mere end 80 år gammelt og har leveret en lang række trafiksikkerhedsløsninger til de danske veje igennem alle år.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.031