23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny generation af WALTER Blaxx™ fræsere!

AVN Teknik sætter fokus på den nye generation af WALTER Blaxx™ fræsere!

Effektiv og stabil i alle materialer!
WALTER Blaxx™ fræsernes tilspændingshastigheder overgår konventionelle fræseres, uanset om der bearbejdes i rustfrit stål, ikke-jernholdige metaller, vanskeligt bearbejdelige materialer eller støbejernsemner, hvilket gør den nye generation Blaxx™ fræsere yderst interessant.
Fræsekroppen har en forstærket kerne, som har et stort materialetværsnit, og det giver en robusthed, som bidrager til fræserens samlede stabilitet.

30% højere effektivitet pr. tand
Vendeskær med fire skærekanter pr. skær gør at der opnås 30% højere effektivitet pr. tand.
Den specielle belægning, fremstillet på baggrund af den nyeste teknologi, beskytter mod slid og sikrer en lang levetid, og derudover har skærkvaliteten en enestående hårdhed / sejhed. Skærkanten med positive skærgeometrier reducerer vibration, så der opnås en effektiv og optimal bearbejdning. Ydermere opnås kortere bearbejdningstider via flere skær pr. diameter.

Lang levetid
Blaxx™ fræserne har en lang levetid og maksimal processikkerhed.
Alle fræserne har indvendig kølevæsketilførsel til alle skærkanter. Ved anvendelse af højtrykskøling kan der monteres en dyse, som yder en mere direkte stråle på skæret; fås som ekstraudstyr.

Blaxx™ fokuskampagne
AVN Teknik har i samarbejde med WALTER Norden valgt at forlænge fokuskampagnen på Blaxx™ fræserne efter stor efterspørgsel. Kampagnen består af en Blaxx™ fræsekrop, vendeskær samt skruetrækker.

Kontakt AVN Teknik for yderligere information på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.035