23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udnyt integrationsfordelene med frekvensomformeren ACS880

Få et indblik i, hvordan du integrerer frekvensomformeren ACS880 i et automationssystem med AC500 PLC, HMI-paneler og Jokab sikkerhedsbarrierer.

Integration, sikkerhed og brugervenlighed er nogle af nøgleordene i ABB’s nye frekvensomformerserie ACS880. De nye frekvensomformere har mange fordele og kan nemt integreres i et automationssystem med AC500 PLC og HMI-paneler fra ABB. Med den nye Automation Builder får du det komplette overblik over hele dit automationssystem inklusiv alle tilsluttede frekvensomformere.

Integreret sikkerhed
ACS800 har et nyt integreret sikkerhedsmodul, der reducerer behovet for eksterne sikkerhedskomponenter og ekstern fortrådning. Funktioner som for eksempel Safe Limited Speed er en del af de interne sikkerhedssystemer i ACS880. Nødstopstryk, lågekontakter og sikkerhedsbarrierer fra Jokab kan tilsluttes direkte til frekvensomformeren, der ved aktivering sørger for den programmerede sikkerhedslogik.

Nem at betjene
Idriftsættelse foretages nemt med det nye intuitive betjeningspanel, der bliver ABB’s nye standard på fremtidens frekvensomformere. Det er nemt at navigere rundt i de forskellige menuer, der er på dansk, og fra frekvensomformeren er monteret, til den er klar til drift kræves minimal tid. Dette og mange andre fordele giver et stort udbytte i sparet tid ved montage og idriftsættelse, hvor det fx også er muligt at reducere montagepladsen med de nye sikkerhedssystemer.

Flere modeller
ACS880 fås i effektstørrelser fra 1,1 kW op til 250 kW for de væghængte typer, og for større effekter leveres de i gulvkabinetter. ACS880 fås i spændingsområdet fra 30 V til 690 V med en kapslingsklasse op til IP55.

Hør mere om integrationsfordelene med frekvensomformeren ACS880 på ABB's stand 3928 på Ajour

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.094