23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Engelsk netværksguru til Danmark – Networking for success

Det er svært at møde nye mennesker. Hvordan kommer man i kontakt med dem, hvad skal man sige, og hvordan holder man kontakten effektivt?

Alt det – og mere til – kan du få svar på, når den engelske networking guru Christopher Barrat kommer til Danmark.

Christopher Barrats præsenterer networking med en humoristisk og seriøs tilgang, der efterlader dig med en helt anden opfattelse af emnet. Her bliver du klædt ordentligt på til at udvide dine netværk.

Mange store danske virksomheder har allerede suget Christopher Barrats viden til sig, nu er det din tur til at få en bid networking-viden med hjem.
Christopher Barrat er en veletableret og respekteret foredragsholder, som har sine kernekompetencer indenfor ledelse. Han har blandt andet arbejdet som sales manager, business manager og purchasing director.

Stensikker oplevelse
Melder du dig til dette arrangement, er du sikker på at få en oplevelse. Dagen vil blandt andet give dig indsigt i, hvordan du bedst forbereder dig både praktisk og mentalt til networking, hvordan man fører en god samtale, og hvordan du vedligeholder dine kontakter. Du kommer også til at tage stilling til, hvad der gør, at folk skal vælge at tale med netop dig, og hvad du har at tilbyde i en netwoking-situation.

Arrangementet finder sted den 26. februar 2014 på Radisson BLUE Hotel i Silkeborg. Du kan læse mere om Networking for success HER.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.048