23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye muligheder med energiføringskæder!

Hvorfor kun bruge energiføringskæderne til at beskytte kabler og slanger? Med nye effektive bøjler, kan f.eks. udsugningsslanger nemt fastgøres til kæden.

Energiføringskæder er en smart og uundværlig løsning. De forsyner de mobile enheder med energi og informationer og beskytter fleksible kabler, pneumatiske og hydrauliske slanger samtidig med at den mindst mulige bøjningsradius overholdes.

Fleksibel i brug
Smart nytænkning giver flere anvendelsesmuligheder for energiføringskæder. Ideen bag dette er særdeles enkel: I stedet for kun at bruge kæden til at forsyne en mobil enhed, kan den også ved hjælp af få midler bruges til bortskaffelse.

Til udsugning af eksempelvis røg- og dampbelastede luft eller svejsegas på arbejdspladsen bruges ofte slanger af forskelligt materiale. Det samme gælder ofte ved træbearbejdning, hvor spåner og savsmuld skal suges op.

Det eksisterende modulære system sammen med de nye effektive bøjler, gør det muligt nemt og enkelt at fastgøre udsugningsslanger energiføringskæder fra serien PowerLine.

Nem og enkel montering
Bøjlerne til udsugningsslangerne monteres på tværstiver. Ved lukkede kæder monteres bøjlerne på plast- eller aluminiumslågene.

Montagen kan foretages såvel på den indvendige som på den udvendige radius. På selve kæden foretages ingen ændringer. Derfor kan standard reolsystemerne indeni kæden stadig anvendes. Disse sørger for at ledningerne bibeholder den korrekte position, og at de kan bevæges frit uden at sno sig. Har man allerede en energiføringskæde, kan bøjlerne nemt og enkelt eftermonteres.

Skal en slange udskiftes, kan bøjlerne uden problemer fjernes og fastgøres igen uden at kæden skal åbnes. Bøjlerne kan naturligvis fås i forskellige størrelser, da ikke alle slangediametre er lige store.

For at føre kæden kan standard styreskinner (VAW) benyttes. Eegholms leverandør, Murrplastik, leverer den passende adapter, som sørger for at kæden og beslagene har det nødvendige frirum.

Yderligere informationer
Kontakt Jan Bossen på telefon 2168 3482 eller send en mail på jb@eegholm.dk. Du kan også se mere omkring det brede produktprogram fra Murrplastik via vores hjemmeside.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.063