23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magnetisk gazelle 2013

Et spændende år lakker mod enden, og hos Larko Magnet International ApS kan de se tilbage på et hektisk men også særdeles begivenhedsrigt år i magnetens tegn.

Et spændende år lakker mod enden, og hos Larko Magnet International ApS kan de se tilbage på et hektisk men også særdeles begivenhedsrigt år i magnetens tegn.

Larko Magnet fik i oktober i år den ære at blive udnævnt som gazellevirksomhed 2013 ud af kun 1357 danske virksomheder.
Adm. direktør Lars Kobberholm udtaler: ”Vi er naturligvis stolte af titlen som gazellevirksomhed, der for os mest af alt signalerer, at vi har taget hul på en rigtig spændende fremtid, som kommer til at byde på mange nye projekter og fremtidsmuligheder. 2012 kulminerede med rigtig mange store projekter, som gav anledning til endnu flere investeringer her i år 2013.

Larko Magnet har blandt andet udvidet personalet og flyttede i sommeren 2013 i større lokaler i Skovlunde for i endnu højere grad at kunne imødekomme kundernes krav om hurtige leveringstider. ”Vi opererer inden for et særdeles niche-præget område, hvor vi kan se nogle rigtig interessante tendenser på markedet. Det vigtigste for os pt er derfor hele tiden at være med der, hvor holdningsændringerne sker, og at vi hele tiden får investeret inden for de helt rette områder. Verden bliver jo ikke mindre, og det er ikke nok at kunne tilbyde magneter og god service. Der skal langt mere til”, fortsætter Lars Kobberholm.

Det kommende år 2014 kommer for Larko Magnet til at stå i nyudviklingens tegn og omfatter både nye markeder herhjemme og i udlandet samt flere investeringer i form af bl.a. udvikling af nye produkter, nye godkendelser og forbedrede online løsninger.

På vegne af Larko Magnets ledelse ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Larko Magnet International ApS
Gazelle 2013

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.047