23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad: Nyhedsbrev januar 2014

Tick Cad er blevet Autodesk Silver Partner, har deltaget i Autodesk AU og er blevet forhandler af LIC Reporting Tool, som gver overblik over brugen af netværkslicenser.

Tick Cad
Vi kom godt i gang med Tick Cad hen over efteråret og nåede vores 6 måneders mål allerede i december! Vi starter på den ballast det nye år med fuld energi og forventninger til at udvide nuværende samarbejder og etablering af nye.

Tick Cad er Autodesk Silver Partner
Blandt de opnåede mål var, at blive Autodesk Silver Partner – en anerkendelse, som betyder meget for os, da certificeringen synliggører, at du som kunde ved Tick Cad har sikkerhed for kompetent rådgivning og at vores tekniske viden altid er opdateret.

The Autodesk Silver Partner designation means that the Partner meets Autodesk’s high standards for industry expertise, certified staff, customer support, and product knowledge.


Autodesk University Mumbai, Indien
Den 19. december deltog jeg sammen med over 900 designere, ingeniører, kreative hjerner og design entutiaster fra hele Indien i Autodesk University – det første nogensinde i afholdt i Indien.
Stemmingen var høj og indlæggene fra de førende virksomheder var interessante med deres meget høje niveau indenfor brug af hele Suite pakken (Inventor, Alias, Max) sammen med blandt andet produktkonfiguratorer og integration til ERP. Inspirationen til din kommende løsning fik endnu et boost, så kontakt os for møde om jeres ønsker til en optimeret løsning.

Tick Cad Konsulenthjælp
Skal du have opdateret eller udvidet jeres CAD installation, eller overvejer I at få programmeret specifikke regler og add ins - Så kontakt os for et godt tilbud.
Vi løser alle opgaver indenfor Inventor, AutoCAD og Vault (+Workgroup/Pro).

Tick Cad Support
Har du en udfordring med Inventor, AutoCAD eller Vault, så lad os løse det hurtigt og nemt via Teamviewer. Vi laver også gerne undervisningsforløb, hvor du kan få gennemgået en specifik funktion uden at bruge kostbar tid på kursus.
Gå ind på Tick Cad supportcenter og vælg Demo af software, Installation eller Support.

TickSave - det virker bare
TickSave hjælper dig hver dag – få gemt dine pdf, dwg, dxf mv. automatisk til den rigtige folder hver gang du gemmer eller få funktionen som en knap. Responsen fra dem der har det, er kort og godt: Det virker bare!
Kontakt os for installation/pris

Lic Reporting Tool
Tick Cad forhandler Lic Reporting Tool, som er et program, der giver dig overblik over jeres aktuelle anvendelse af licenser. Programmet finder også hurtigt lånte licenser og kan analysere brugen af Vault Workgroup 2014 eller Vault Professional 2014 licenser.
Se mere her

Codep ITI
Som kunde ved Tick Cad er du indirekte med til at støtte Praveen - en ung mand, der er på sit første år på CODEP ITI. Skolen er et projekt der giver de kasteløse en uddannelse som mekanikere, maskinarbejdere og svejsere og eleverne udvælges blandt de dygtigste af de absolut fattigste.
Praveen har sendt et julebrev, som du kan se her: Julebrev
Har du eller din virksomhed overskud og lyst til være fadder eller på anden måde bidrage til projektet fx i form af undervisning, så kontakt os for mere info om projektet.

Tick Cad Julekonkurrence
Vinderen af julekonkurrencen om en SpaceMouse Wireless er Steen K. fra Vejle. Tick Cad ønsker tillykke med den lille ny.

Subscription Late Fee
Er din subscription udløbet indenfor de seneste 350 dage kan du frem til den 24. januar spare gebyret (ca. 1000,-) på gentegning

Øvrige
Kontakt os for før du køber, opgraderer eller gentegner subscription, så finder vi den rigtige løsning til en samlet dækning af din virksomheds behov

Vil du vide mere? Så er vi her for det samme

Med venlig hilsen
Karina H. de Lichtenberg
Tlf. 2258 7807
Mail kl@tickcad.dk
www.tickcad.dk

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.048