23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I datacentret er hurtig hjælp dobbelt hjælp

Mange-farvede kabeltyper, tyndere kabler og kodede stik samt aflåselige databøsninger giver en høj grad af driftssikkerhed i datacentrene og hurtig hjælp, hvis noget alligevel går galt…

For tiden pågår der en masse moderniseringer og renovering af datacentre i takt med, at datatrafikken vokser med nærmest eksplosiv hastighed. Kunsten er i den forbindelse at sikre sig både den bedst mulige overskuelighed af datainstallationerne og at gardere sig mod fejl. Samtidigt betyder ”ormegården”, at pladsen er blevet trang, og derfor er support-komponenternes formfaktorer lige pludselig af en langt større betydning end tidligere.
Hans Følsgaard A/S har i et stykke tid forhandlet en række af Panduits dataprodukter, men med det stigende behov for renovering og udbygning af datainfrastrukturen har Hans Følsgaard fået distributionen af Panduits komplette program af produkter til datacentrene. Panduit har nemlig – måske bedre end mange andre – været på forkant af udviklingen, så Panduits produkter imødegår mange af de problemer, som den øgede trafik medfører. Og giver en god hjælp, hvis noget alligevel går galt.
Det sker jo, at systemer bryder ned og switche eller servere kollapser trods alle gode intentioner, og i den forbindelse er hurtig hjælp dobbelt hjælp. Hvad gør man for eksempel, hvis én blandt 100 porte falder, og hvordan finder man fejlene. Panduit har en løsning, der er lige så effektiv, som den er enkel: Farvede kabler til farvede porte – og med flere forskellige farver kan man bedre overskue arkitekturen i de enkelte racks. Omlægning er lettere på den måde, og kombinerer man farverne med kodede porte, så er der ingen fare for at komme til at sætte eksempelvis blå kabler i røde porte.
Panduit giver også mulighed for at gardere systemerne mod utilsigtede afbrydelser og forstyrrelser som følge at konnektering til uautoriserede porte eller udtrækning af kritiske kabler. Virksomheden fremstiller aflåselige plugs, så man kan afdække visse porte meget effektivt. Dertil kommer, at låsefunktionen også kan bruges i kablerne, der derved ikke kan fjernes fra deres porte uden nøgle eller af-latching.
Foruden de rent sikkerhedsmæssige problemer på grund af den øgede datatrafik, så stiger antallet af patch-kabler i de enkelte racks også ganske betragteligt. Men det har Panduit nu også en løsning på. De har udviklet et patch-kabel, der er meget tyndere end normalt. Samtidigt er overfladen på disse kabler udført med en ”anti-spaghetti belægning”, som effektivt forhindrer sammenfiltring af patch-kablerne.
Det reducerede pladskrav som følge af tyndere patch-kabler kan have en ganske interessant sidegevinst, da mange datacentre typisk lejer sig ind på et givent antal kvadratmeter i et lokale, så hver lille besparelse kan overføres til operatørens bundlinie. De tyndere kabler giver i øvrigt også et bedre luft-flow, hvilket maksimerer køleeffekten af de blæser, der fjerner varmen fra rack’enes aktive komponenter.

Kontakt Thomas Ullner hos Hans Følsgaard på 51991919 for yderligere information

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.078