23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sort eller hvidt arbejde på operatørpanelet?

HMI 'GOT2000' tilgodeser behovene i både de traditionelle ”sorte” industriapplikationer og til ”hvide” formål i industrier, hvor et højt renheds- og hygiejneniveau er af højeste betydning, som eksempelvis i fødevare- og medicosektorerne

Hans Følsgaard A/S-agenturet Mitsubishi har videreudviklet sine familier af operatørpaneler (HMI’er) med GOT2000-serien, der leveres med faciliteter og udformninger, der svarer til henholdsvis industriens og fødevare-/medico-sektorernes individuelle behov

Selv om der produktionsteknisk er mange gode grunde til at levere det samme produkt til flere grene af erhvervslivet, så kan de økonomiske og produktionstekniske hensyn godt komme til at spænde ben for kundernes praktiske anvendelse af apparaturet. Behovene i de mange forskellige brancher kan være så divergerende, at forskellige produktudformninger er en klar fordel.
Men man kan jo godt som Hans Følsgaard A/S-agenturet, Mitsubishi, tænke rationalet ind i det oprindelige produktdesign, så man kan tilbyde markedet forskellige udformninger af et produkt, hvis teknologiske indhold grundlæggende er det samme. Det kombinerer god økonomi med hensigtmæssig brug for kunderne, og det har den japanske teknologileverandør netop præsteret med GOT2000-serien af HMI’er (human-machine interfaces).
Med GOT2000 henvender Mitsubishi sig nemlig til behovene i både de traditionelle ”sorte” industriapplikationer og til ”hvide” formål i industrier, hvor et højt renheds- og hygiejneniveau er af højeste betydning, som eksempelvis i fødevare- og medicosektorerne.
Mitsubishi har realiseret de nye operatør-interfaces i henholdsvis en sort version, hvor der blandt andet er et USB-udtag til datalogging, eller parameterindlæsning, og en hvid version, hvor denne option er elimineret. Det skyldes behovet for at kunne rengøre overfladerne effektivt i applikationer, hvor smudsfælder kan være grobund for bakterier, som med gængse produkter kunne have kritiske konsekvenser.
Fælles for de to varianter af GOT2000 er et yderst intuitivt panel, som giver en effektiv betjening, der minimerer timeforbruget i såvel opsætning som i driften i det lange løb.
GOT2000-serien består af produkterne GT27, der er topmodellen med alt-i-én funktionalitet underbygget af en række kommunikationsformer som blandt andet Ethernet. GT27 har en brugerrettet memory-kapacitet på 57MB, USB-vært og USB-port. GT23 henvender sig til de meget prisfølsomme formål, hvor der dog fortsat er brug for en høj ydelse. For GT23 er bruger-memoryen på 9MB, og også denne model har USB-vært og USB-port.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.094