23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IE Expo Shanghai, Kina - 19 - 22. maj 2014

Er du interesseret i at starte eller øge dit salg i det østlige Kina?

Eksportforeningen har netværk indenfor både marine (43 virksomhedsmedlemmer) og vind (40 virksomhedsmedlemmer) i Kina, som nyder godt af at kende hinanden og udstille sammen.

Netværkene er centreret omkring vores kontor i Shanghai, hvor Angela Zhang laver arrangementer og støtte virksomhederne - derudover arbejder Angela Zhang også for virksomheder, der bruger vores kontor, eller samarbejder med Angela om at rekruttere medarbejdere fra lokalområdet osv.

Vores langsigtede mål er også at etablere et netværk indenfor vand i Kina. Vi startede så småt sidste år med en dansk pavillon på IE Expo i Shanghai. IE Expo svarer til IFAT i Tyskland, og er en miljø-messe, der omfatter bl.a. vand, affald og bioenergi. Vi fortsætter også vores samarbejde med professor Xu Rong fra Jiangsu (Yixing) Institute, som er interesseret i at finde danske virksomheder til at samarbejde med kinesiske partnere.

Det glæder os derfor at invitere dig til at deltage på den danske pavillon på IE Expo 2014. Din deltagelse kan naturligvis kombineres med andre aktiviteter i Kina, eks. partnerskab.

Vedlagt invitationen, inkl. program for IE Expo.

Tilmeld dig HER, eller ved at sende en e-mail (ilse.korsvang@dk-export.dk)

DEADLINE for tilmelding er den 12. februar 2014.

**

Den 23. april 2014 vil hr. Xu Rong og Angela Zhang stå for eftermiddagens workshop om vand på vores heldagskonference "Selling in China", der afholdes på Fredericia Messecenter (mere information følger på www.dk-export.dk. Her vil hr. Xu Rong lave en times præsentation om "Vand i Kina", og Angela vil være til stede for at drøfte dine muligheder. Invitationen til "Selling in China" udsendes separat, og arrangementet vil give dig god mulighed for at forberede dig hjemmefra til IE Expo i Shanghai.

For yderligere information kontakt venligst

Ilse Korsvang
Business Sector Manager
Danish Water Technology Group - www.dk-water.dk (Danish Export Association)

Tlf. 50 89 44 88
Mail ilse.korsvang@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.031