23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eatons populære 9PX UPS-serie understøtter nu parallel drift

Ved at anvende to 9PX-enheder parallelt kan IT- og driftschefer nu strømforsyne mere udstyr i serverrum, små datacentre samt i industrielle og medicinske applikationer.

Eatons enfasede, energieffektive 9PX UPS-serie understøtter nu parallel drift. Ved at anvende to 9PX-enheder parallelt kan IT- og driftschefer nu strømforsyne mere udstyr i serverrum, små datacentre samt i industrielle og medicinske applikationer. Kunderne kan også tilføje redundans til systemet ved at installere endnu en UPS. Dertil er det muligt at konfigurere to parallelforbundne 9PX-enheder, så de automatisk skifter mellem redundant tilstand og effektforøgende tilstand afhængig af belastningsniveauet.

"På grund af deres evne til at nedsætte strømforbruget, uden at det går ud over pålideligheden, er vores 9PX UPS'er allerede blevet særdeles populære. 9PX fik for nylig ENERGY STAR®-mærket for deres enestående energieffektivitet." fortæller Christophe Jammes, som er produktchef hos Eaton. "Muligheden for at anvende to af disse UPS- enheder parallelt har gjort dem endnu mere anvendelige og flere brugere kan dermed udnytte de åbenlyse fordele.”

9PX UPS-anlæg, som forbindes parallelt, benytter Eatons unikke Hot Sync-teknologi, som gør, at de kan køre parallelt uden behov for kommunikation mellem enhederne. Hermed elimineres ”single point of failure”, som kan opstå i gængse parallelle konfigurationer (baseret på master-slave-teknologi) og den tilgængelige strøm maksimeres.

For at muliggøre parallel drift af 9PX UPS-serien tilbyder Eaton to ModularEasy-enheder – den ene til brug med UPS-enheder med 5 eller 6 kVA, den anden til UPS-enheder med 8 eller 11 kVA. Disse enheder, der kører som forbundne kabinetter, forbinder indgangs- og udgangsforbindelserne på UPS enhederne og inkorporerer også en bypass funktion til brug i forbindelse med vedligeholdelse. ModularEasy-enheder kan både købes separat til brug i eksisterende installationer og kan købes som en del af en komplet pakke med to UPS'er, en ModularEasy-enhed, to netværkskort samt monteringstilbehør.

De nye 9PX UPS-anlæg leveres klar til parallel drift fra midten af april. Hvis man allerede har en enhed i denne serie, skal man bare lave en simpel firmware-opgradering for at tilføje den nye funktion.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvordan Eatons 9PX UPS giver dobbeltkonverterende beskyttelse med 40 % mindre energiforbrug og 28 % mere effekt, kan du besøge den særlige webside på www.eaton.eu/9PX eller www.eaton.dk/powerquality.
Besøg El & Teknik og se de nye UPS muligheder på Eatons stand – C-4447.

Om Eaton:
Eaton er en Power Management virksomhed, der leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Eaton, som er globalt teknologisk førende, overtog Cooper Industries plc i november 2012. I 2012 var omsætningen for hele virksomheden 21.800 millioner dollars på en pro-forma basis. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eatons elektriske division er globalt førende med ekspertise inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, beskyttelse af strømforsyning, strømstyring og automatisering, belysning og sikkerhed, strukturelle løsninger og ledningsføring, løsninger til barske og farlige miljøer samt tekniske tjenester. Eaton er med sine globale løsninger i stand til at løse de største udfordringer i forbindelse med strømstyring.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Send til en kollega

0.031