23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eatons intelligente udløserblokke forvandler PKE motorværn til maksimalafbrydere

Eaton har tilføjet de nye PKE-XTU...CP udløseblokke til sin portefølje af de gennemprøvede PKE elektroniske motorværn.

Større fleksibilitet: PKE motorværn kan på et øjeblik ændres til en maksimalafbryder for anlægsbeskyttelse. Grundlæggende data eller strømværdier kan videregives via SmartWire-DT.

Eaton har tilføjet de nye PKE-XTU...CP udløseblokke til sin portefølje af de gennemprøvede PKE elektroniske motorværn. Med de nye blokke kan brugerne hurtigt ændre eksisterende PKE grundmoduler til en IEC 60947-2 maksimalafbryder, der beskytter kabler og ledninger. Når disse anvendes sammen med SmartWire-DT modulet, kan enhederne læse og overvåge data fra afbrydere eller enheder, så udnyttelsen af driftsanlæg og energiforbrug optimeres.

Det modulære PKE system består i sin væsentlighed af PKE basisenheden og en udløseblok, der kan kobles sammen uden værktøj, således at enhver ændring af enheden kan foretages enkelt og nemt. Brugeren drager fordel af den store fleksibilitet, og sparer dermed tid og penge ved ændringer, da en fuldstændig udskiftning af enheden ikke er nødvendig. Konceptet gør det også muligt at optimere lagerbeholdningerne.

Eaton leverer de nye udløseblokke i to varianter: Standard og Extended. Med hjælp af det nye PKE-SWD-CP funktionselement, gør Extended modellerne det muligt at forbinde PKE afbryderen til SmartWire-DT systemet. Dermed fås en økonomisk kommunikationsløsning til overvågning af enheden og de beskyttede belastninger i energiforsyningen.

Begge varianter af PKE udløseblokkene til systembeskyttelse fås til to strømområder: 15 til 36 A samt 30 til 65 A, og med to forskellige bredder til montering, 45 mm og 55 mm. PKE afbryderen har en enestående kortslutningsbrydeevne på 50 kA / 400 V.
Til forskel fra udløseblokke til motorbeskyttelse, sætter udløserblokke til systembeskyttelse brugeren i stand til at tilpasse tærsklen, for udkobling af de elektroniske kortslutningsbeskyttelser til forskellige længder og tværsnit af kabler. En ubalanceret belastning har ingen indflydelseeffekt på udkoblingens virkemåde, så PKE afbryderen medførerudbyder også pålidelig beskyttelse af enfaset belastninger med forskellige strømværdier.

PKE-CP har ikke differentialudløsning.

Når udløseblokkene forbindes til SmartWire-DT ved hjælp af PKE-SWD-CP moduler, kan brugeren selv kontrollere mængden af data ved at vælge den passende dataprofil. Foruden basisdata fra afbryderen (afbryderens on/off stilling, indstillingsværdier, årsag til udløsning, kontakttype) kan strømværdierne i hver enkel fase videregives. Yderligere måleenheder og de installationer, der normalt skal bruges til denne funktion, er ikke nødvendige.

For at få mere at vide om Eaton, se venligst www.eaton.eu. Følg os på Twitter via @Eaton_EMEA for at få de seneste nyheder eller gå ind på vor Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, der leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Eaton, som globalt førende indenfor teknologi, overtog Cooper Industries plc i november 2012. I 2012 var omsætningen for hele virksomheden 21.800 millioner dollars på et pro forma basis. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Send til en kollega

0.047