23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beregn PL og SIL enkelt - nu med VDMA 66413 understøttelse!

Softwareværktøjet PAScal til beregning af Performance Level (PL) og Safety Integrity Level (SIL) understøtter nu biblioteksformatet VDMA 66413.

Safety Calculator PAScal

Softwareværktøjet fra Pilz, Safety Calculator PAScal, beregner og verificerer væsentlige sikkerhedsparametre som Performance Level (PL) og Safety Integrity Level (SIL) for sikkerhedsfunktioner i maskiner og anlæg. PAScal understøtter nu biblioteksformatet VDMA 66413.


VDMA 66413-standardiseringsbladet

VDMA 66413-standardiseringsbladet har titlen "Funktionel sikkerhed – Universelt datagrundlag for sikkerhedsrelaterede parametre for styringers komponenter og dele". Det beskriver de nødvendige sikkerhedsrelaterede tekniske data og den form, hvori de stilles til rådighed – standardiseret og på tværs af alle producenter. Dataene stilles til rådighed i såkaldte biblioteker, hvor producenterne tager hensyn til VDMA-formatet ved oprettelse af deres biblioteker. På denne måde garanteres der en standardiseret visning af alle data.


PAScal standardiserer på tværs af producenter

Det hidtidige PAScal-biblioteksformat er nu blevet afløst af VDMA-formatet. Som bruger af PAScal nyder du godt af denne standardisering: Sikkerhedskomponenternes tekniske data, som er forinstalleret i softwaren, er allerede gemt i VDMA-format. Disse data kan suppleres med flere producentbiblioteker. Den nye editor gør det samtidig muligt at oprette egne biblioteker i samme format. Det på forhånd fastlagte format understøttes ikke kun under import, men også i fuldt omfang under eksport.

Og som hjælp til at du fortsat kan bruge dine eksisterende data og beregninger, tilbyder PAScal med sin converter en enkel mulighed for at overføre data fra andre og ældre formater til det nye biblioteksformat VDMA 66413.


PAScal som optimalt supplement til risikovurdering

Ved at tage hensyn til den aktuelle situation i forbindelse med standarder og den enkle validering af sikkerhedsfunktionerne med PAScal er softwaren et ideelt supplement til risikovurderingen. Som supplement til dette stiller vi en omfattende portefølje af serviceydelser til rådighed for at hjælpe dig på vej til den sikre maskine eller det sikre anlæg.


Gratis download af PAScal

Den licensfrie software fra PAScal står gratis til rådighed som download. Alt efter behov kan du derudover købe licensnøgler til brug af den fulde version med mange ekstra funktioner.


Yderligere oplysninger:

Download Safety Calculator PAScal »



Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047