23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2 leder Ex. "Namur" forstærker til induktiv sensorer!

Universal 2-leder forstærker til induktive sensorer i Ex. områder. EGE-Elektronik enheden tilbydes nu i tre spændings varianter. Læs mere her.

De meget benyttede 2-leder Namur forstærker fra EGE-Elektronik for tilslutning af induktive sensorer til Ex-områder, fås nu med tre opdaterede forskellige driftsspændinger.
De kun 22 mm brede pladsbesparende enheder har tæthedsgraden på IP20, og er derfor velegnet til DIN-skinne montage i styreskab/ kapsling.  Forstærkeren er universelle og kan benyttes til alle sensorer på markedet , samt kan naturligvis anvendelse sammen med de egensikre EGE-Elektronik to-leder induktive sensorer, til eksplosionsfarlige gas- og støv miljøer.  Forstærkeren har en indbygget selvtest analyse funktion indbygget, der kan afgive relæ udgangssignal ved  kabelbrudsregistrering / kortslutningsovervågning.  Den almindelge  driftstilstand og de alarmmeddelelser der måtte komme , vises vha. status LED’er på forsiden af enhedn.  Til generering af udgangssignalet har IKMb 122 et indbygget kraftigt relæ, der kan levere op til 4A ved 230Vac.

EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Aabenraa
Telefon: +45 70207271
eMail: Salg@EGE-Elektronik.com
Internet: www.EGE-Elektronik.com
Kontakt: Lars Iversen
eMail: Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com
Mobil: 20230071

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Send til en kollega

0.047