23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kun få uger til sæsonstart på det udbudsretlige certificeringsprogram!

Foråret er lige om hjørnet, og det samme er starten på Nohr-Con's udbudsretlige certificeringsprogram for klassisk sektor og forsyningssektor.

Du kan stadig nå det! Altså at tilmelde dig Nohr-Con's udbudsretlige certificeringsprogram for henholdsvis klassisk sektor og forsyningssektor, som starter nye hold op i begyndelsen af marts.

Sagt om certificeringsprogrammet:
Certificeringsforløbet er proppet med relevant information, og er struktureret rigtigt godt. Peter Dann Jørgensen formår at levere den store informationsmængde på en levende og interessant måde. Derfor følte jeg mig hele tiden både fokuseret og med i undervisningen. Det meste af indholdet kunne jeg nikke genkendende til, men nu blev det hele samlet og der kom struktur på min viden.
Henrik Haupt, Strategisk Indkøbskonsulent, Koncern-økonomi, Indkøbssektionen, Københavns Universitet (deltog på sporet for klassisk sektor)

Certificeringsprogrammet sætter en ny efteruddannelsesstandard indenfor udbudsret og er udviklet i samarbejde med førende udbudseksperter fra Bird & Bird Advokatpartnerselskab (tidligere BvHD), der også står bag Nohr-Con kurserne ”EU-udbud for ikke-jurister” og “Forsyningsvirksomhedsdirektivet for ikke-jurister”, som programmernes to spor bygger videre på.

Du kan høre underviser Peter Dann Jørgensen, som er Partner og Leder af Udbudsteamet i Bird & Bird Advokatpartnerselskab, fortælle om certificeringsprogrammet i den korte video ude til højre.

Læs mere om de to spor på certificeringsprogrammet her:

Klassisk sektor

Forsyningssektor

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.048