23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt, intelligent pumpedrev fra KSB.

Tyske KSB AG, som i Danmark repræsenteres af Grønbech & Sønner A/S, kan nu præsentere PumpDrive Eco.

Den nyeste version af den ”motor-monterede” frekvensregulering til centrifugalpumper er specielt designet til at passe til varme- og airconditionapplikationer.

Systemet gør det muligt at reducere energiomkostninger ved at matche pumpens output med det specifikke behov. PumpDrive Eco’s parametre indstilles på fabrikken ud fra de specifikke pumpe- og motordata. Dette reducerer den tid, der skal bruges til idriftsættelse.

Et indbygget trådløst modul gør det muligt for brugeren at tilslutte en iPhone via Bluetooth, så man kan kommunikere med systemet og konfigurere indstillinger efter behov. Denne applikation gør det meget lettere at planlægge vedligehold og service og fremskynder idriftsættelsen af pumpen, ligesom den gør det muligt at håndtere specifikke data. iPhone app’en kan downloades gratis fra iTunes.

En guide i app’en hjælper brugeren med at opsætte og konfigurere både en open-loop regulering såvel som trykregulering og og differenstrykregulering. Et USB interface, som er integreret i service connectoren for direkte forbindelse til en PC, sørger for hurtig databehandling.

Den intelligente PumpMeter, som er udviklet af KSB, kan let tilsluttes ved hjælp af det forhåndenværende BUS system. Sensoren registrerer både de aktuelle tilløbs-, afgangs- og differenstryk samt løftehøjde, og med denne information kan det afgøres, om pumpen arbejder energioptimalt.

Udover PumpDrive Eco til motorer op til 11 kW, tilbydes en variant med mange ekstra funktioner for motorer op til 55 kW.

PumpDrive Eco kan monteres direkte på en motoren, på væggen eller i et kabinet. Det er i øvrigt den eneste frekvensomformer, som kan styre både asynkrone motorer og reluktansmotorer.

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12069502

Kontaktperson

Claus Flyger
Marketingchef
+45 33266346 cfl@g-s.dk

Send til en kollega

0.047