23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tysk værft åbner døren for danske marineleverandører

Danish Cruise & Ferry Group under Eksportforeningen inviterer til besøgstur til Meyer Werft. Turen giver danske leverandører mulighed for at komme på værftets eftertragtede Makers List.

Meyer Werft er i den absolutte superliga inden for bygning af skibe til krydstogtindustrien, og nu åbner værftet dørene for danske maritime leverandørvirksomheder. Invitationen er resultatet af en længerevarende indsats fra Danish Cruise & Ferry Group under Eksportforeningen og giver danske leverandører mulighed for at komme på værftets eftertragtede Makers List.

Tyske Meyer Werft omsætter årligt for mere end en milliard dollars og er i øjeblikket på udkig efter nye leverandører af udstyr, service og design/interiør. Derfor har værftet vendt blikket mod Danmark og inviterer en delegation af virksomheder til sit hovedkontor i Papenburg i Nordtyskland.

Værftsbesøget, der finder sted den 16. juni, byder på en til en-møder med værftets relevante indkøbsafdelinger og er en oplagt mulighed for danske virksomheder til at få foden indenfor hos Meyer Werft.

Nem og effektiv leverandørdialog
Forud for invitationen er gået en løbende dialog mellem Danish Cruise & Ferry Group og værftet omkring deres udvikling og samarbejde med leverandører, der står stærkt på effektivitet, innovation og design. Alle tre vigtige fokuspunkter for krydstogtsindustrien specifikt, men også skibsbygning generelt.

”Meyer-værftet anerkender vigtigheden af at holde sig orienteret om nye produkter og leverandører for kontinuerligt at udvikle sig. Og for at optimere den proces har værftet inviteret os og åbnet dørene for en samlet dansk delegation, hvor de stiller relevante indkøbsansvarlige til rådighed for de danske virksomheder, der er interesseret i at komme med på Meyer Werfts Makers List,” fortæller Business Development Manager Halldor Halldorsson fra Eksportforeningen.

Godt forhold til danske produkter
Meyer Werft har allerede et godt samarbejde med flere danske leverandører, hvis produkter er velkendte på skibe bygget på værftet. For eksempel blev Blücher, der leverer rørsystemer, i 2011 ’Partner of the Year’ hos Meyer-værftet. En ære, der sjældent tilfalder en ikke-tysk leverandør. Blücher og Meyer Werft arbejder pt. under en 5-års kontrakt, der løber til 2016.

Også Dansk Wilton er underleverandør til Meyer Werft og indgik i 2012 en aftale om at levere tæpper til to af Royal Caribbean Internationals nye skibe med en option på et tredje skib. Leverancerne er i gang og fortsætter frem til 2015. Skibene kan rumme 4.180 passagerer hver, og Dansk Wilton skal levere tæpper til besætnings- og passagerkabinerne på begge skibe. Det bliver til mange kvadratmeter tæpper, og aftalen er også en af virksomhedens absolut største blandt andet på grund af skibenes størrelse.

”Det er lidt af en gennembrudshistorie for os i forhold til Meyer Werft, da vi tidligere har budt på ordrer hos dem uden held. Den her gang lykkedes det, og jeg tror, det handler om vedholdenhed”, fortæller Thomas Engly Rasmussen, Export Manager i Dansk Wilton.

Den danske delegation, som skal til Meyer Werft, kommer til at bestå af cirka ti virksomheder, som får en direkte dialog med indkøbsafdelingerne hos det store tyske værft.

Fakta om delegationstur til Meyer Werft:
• Turen finder sted den 16. juni 2014 og inkluderer en til en-møder med relevante indkøbsafdelinger.
• Den danske delegation kommer til at bestå af cirka ti danske marineleverandører.
• Eksportforeningens to maritime netværk Danish Cruise & Ferry Group og Danish Marine Group står for de praktiske og administrative opgaver i forbindelse med den danske virksomhedsdelegation.
• Sidste frist for tilmelding er den 21. maj.
• Delegationsturen koster 3.000 kroner for medlemmer af Danish Marine Group og Danish Cruise & Ferry Group, mens prisen er 5.000 kroner for ikke-medlemmer. Priser er ekskl. moms og rejseomkostninger, og virksomheder kan tilmelde op til to deltagere.
• Yderligere info og tilmelding: http://dk-export.dk/Netværksaktivi...
• Yderligere information om Meyer Werft: www.meyerwerft.de

Yderligere kommentarer
Halldor Halldorsson, Business Development Manager, Danish Cruise & Ferry Group, Eksportforeningen, telefon 21 22 95 60, halldor.halldorsson@dk-export.dk
Mark Lerche, Business Sector Manager, Danish Marine Group, telefon 31 69 84 94, mark.lerche@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.047