23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Singapore, en af olie- og gasbranchens nøglemarkeder

Mød den internationale olie- og gasbranche i Singapore sammen med Danish Offshore Energy Group.

OSEA-udstillingen har eksisteret siden 1976. I 2012 udstillede 1.426 firmaer fra 45 lande. De tiltrak 27.593 besøgende fra 75 lande, hvoraf ca. 18.000 kom fra oversøiske destinationer.

Singapore er et af olie- og gasbranchens nøglemarkeder. Og det er vigtigt at skabe eller bibeholde kontakter til dette potentielt lukrative olie- og gasmarked, hvis man som dansk virksomhed ønsker muligheden for at positionere sig som en kompetent og attraktiv underleverandør og/eller serviceudbyder indenfor olie- og gas. Ikke blot i Singapore, men i hele verden.

Singapore har et godt investeringspotentiale samt forretningsmiljø, og er et af verdens mindst korrupte økonomier. Singapore er en topspiller på det globale marked inden for olie- og gas boreenheder (rig, FPSO mv.) samt offshore støttefartøjer. Singapore har et fuldt spektrum af produkter og egne designs samtidig med landet er en nichespiller inden for konstruktion af specialdesignede og specialiserede fartøjer.

Da Singapore har op mod 70% af nybyg-ordrer fra hele verdens olie- og gasmarkeder, er det vigtigt at få danske virksomheder med på ”maker’s list” fra starten.

OSEA 2014 er en oplagt mulighed for at skabe nye kontakter eller vedligeholde og øge salget til det eksisterende kundegrundlag i området.

Danish Offshore Energy Group (DOEG) står for 3. gang som arrangør af den danske fællesstand på olie- og gasmessen OSEA i Singapore, fra d. 2.-5. december 2014.

For yderligere informationer kontakt Merethe Wrang på telefon +45 3150 8788 eller mail Merethe.Wrang@dk-export.dk

Eller på http://www.dk-export.dk/Netværksak...

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.109