23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald til årets infrastruktur- og anlægskonference

Kom og hør om de kommende milliardinvesteringer i nye jernbaner, broer, veje og letbaner på konferencen d. 3. juni.

Nohr-Con’s konference “Investeringer i fremtidens transportkorridorer 2014” d. 3. juni i København vil en række af landets eksperter svare på de allermest centrale spørgsmål om Danmarks infrastruktur og give et overblik over de store infrastrukturprojekter, der skal i gang i de kommende år.

På konferencen kan du opleve:

Professor Otto Anker Nielsen fra DTU Transport fortælle om det billede, der tegner sig for Danmarks infrastruktur i fremtiden, og hvordan vi kan overkomme trængselsproblemerne.

Områdechef Martin Munk Hansen fra Banedanmark fortælle om realiseringen af Togfondsprojekterne til 28,5 mia., og de udfordringer og muligheder aftalen giver jernbanenettet.

Direktør Ajs Dam fra Femern A/S fortælle om status, tidsperspektiv, udbudsfaser, budget og udfordringer ved det enorme Femern Bælt projekt.

Trafikplanlægger Søren Elle fra Københavns Kommune fortælle om status på de store trafikale projekter på vej i København - herunder havnetunnelen, metro, letbaner og roadpricing.

Projektchef Mikkel Kjær Jensen fra Metroselskabet I/S fortælle om den aktuelle status på analyser, tidsplan, muligheder og omkostninger for letbanen rundt om København.

Anlægs- og driftsdirektør Jens Jørgen Holmboe fra Vejdirektoratet fortælle om de projekter, der allerede er i gang, og om der vil blive igangsat større projekter i de kommende år.

Specialkonsulent Jakob Stjernholm fra Transportministeriet fortælle om de strategiske analyser af langsigtede trafikale behov og udbygningsmuligheder for vej- og baneinfrastrukturen.

Forskningschef og direktør Uffe Palludan fra Palludan Fremtidsforskning fortælle om mulighederne for bedre forbindelser i Øresund med udgangspunkt i sin nye debatbog.

Professor, Ph.d., og medlem af Produktivitetskommissionen Philipp Schröder fra Aarhus Universitet fortælle om hvornår infrastrukturinvesteringer er rentable i et samfundsperspektiv.

Du kan læse mere om konferencen på Nohr-Con’s hjemmeside her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.078