23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En fantastisk god og hurtig proces

Skelmose hjalp da Rynkeby havde akut brug for en PTA- og vedligeholdelseschef.

”Vi havde selv haft over 50 kandidater til stillingen som PTA- og vedligeholdelseschef, og faktisk havde vi haft anden samtale med en slutkandidat, da vedkommende sprang fra i målet. Vi læste de øvrige ansøgninger igen – forfra og bagfra – men syntes ikke helt, vi stod med den helt rigtige kandidat," fortæller Henri Skou, Production Manager, Rynkeby, Ringe.

"Derfor havde vi et ret akut behov for at gøre noget ekstraordinært i bestræbelserne på at finde stærkere kandidater, så det passede perfekt, da Skelmose ringede og tilbød deres hjælp. De mente hurtigt at kunne finde kandidater, som kunne supplere vores egne ansøgere.

Den 7. oktober lavede jeg en aftale med Erling Laursen om, at han skulle forsøge at finde den rette person til stillingen. På grund af det akutte behov, lavede vi en aftale om, at han skulle forsøge at komme med de første CV’er allerede i løbet af en 7-10 dage, så jeg havde noget at arbejde med, og derefter kunne vi så modtage flere, efterhånden som de kom ind.

Præcis en uge efter modtog jeg en liste med de otte første potentielle kandidater sorteret efter Erlings vurdering af, hvor matchende kandidaterne var til jobbet. Efter gennemsyn af CV’erne var det mit indtryk, at de 3-4 stærkeste kandidater var klart bedre end de ansøgninger, vi selv havde fået, og selv om jeg som aftalt modtog flere kandidater undervejs, endte jeg faktisk med at ansætte en fra denne første liste.

Vi brugte således under tre uger fra første kontakt med Skelmose, til vi havde lavet kontrakt med vores nye medarbejder – og jeg er overbevist om, at han er den ressource, vi manglede, og er den rigtige mand til jobbet.

Jeg kan klart anbefale Skelmose og bruger dem meget gerne selv igen ved næste rekruttering.”

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047