23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INDUSTRIVARME leverer teknik til nyt 15.000 m2 solfangeranlæg

Helsinge fjernvarme udvider solfangeranlægget, så den samlede størrelse kommer op på knap 20.000 m2

HELSINGE FJERNVARME UDVIDER SOLFANGERANLÆGGET
Ligesom mange andre kraftvarmeværker har Helsinge Fjernvarme erkendt de økonomiske og miljømæssige fordele, som et stort solfangeranlæg medfører. På baggrund heraf har Helsinge Fjernvarme godkendt en udvidelse på 15.000 m2 af værkets eksisterende solfangeranlæg, så den samlede størrelse kommer op på knap 20.000 m2.

INDUSTRIVARME skal levere Maskin- og Elinstallationsentreprisen, som består af følgende hovedkomponenter:

• Evakueringstank
• Veksler
• Primær cirkulationspumpe
• Sekundær cirkulationspumpe
• Komplet rørinstallation – inklusiv komponenter for solvarme
• Komplet teknisk isolering af alle rør og hovedkomponenter
• Komplet elinstallation – inklusiv hovedtavle og fiberrør for solvarme

STOR ERFARING MED SOLVARMEANLÆG
INDUSTRIVARME har stor erfaring med opbygning af solvarmeanlæg, der både er optimeret til samproduktion, og som kan tilføre brugbar energi i både gråvejr og på dage, hvor solens indstråling ikke er stor.

INDUSTRIVARME er leverandør solfangeranlæg, som er bygget op omkring virksomhedens egne styrings- og design principper. Dette sikrer ikke blot fleksibilitet i produktionsformen, men også højest mulige virkningsgrader, således varmeproduktionen holdes på lavest mulige omkostninger.

HELSINGE FJERNVARME – ET FORBRUGEREJET VÆRK
Helsinge Fjernvarme er et forbrugerejet a.m.b.a., og værket varmeforsyner 1.580 forbrugere i Helsinge byområde og har fået 400 nye forbrugere gennem de seneste 10 år. Helsinge Fjernvarme blev udvidet i 2012 med et nyt solvarmeanlæg på godt 4.700 m2, og således sker varmeforsyningen via 3. stk. gasmotorgeneratoranlæg med EL-ydelse på 1 x 8,5 MW samt 2 x 3 MW og alternativt via 2 stk. gaskedler med varmeydelse på 2 x 6 MW effekt eller via 1 stk. EL-kedel på 10 MW.

ØKONOMISKE BEREGNINGER FOR KRAFTVARMEVÆRKER
INDUSTRIVARME har mange års erfaring inden for tekniske løsninger til kraftvarmeværker og industrien. Vi har et unikt og energisk team af medarbejdere, som altid holder sig opdaterede omkring gældende love og afgifter i branchen. INDUSTRIVARME anvender de nyeste programmer for økonomisk driftsberegning, hvilket er kundernes garanti for at få den mest optimale løsning. INDUSTRIVARME opererer over hele Danmark, men agerer også på det internationale marked.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.047