23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INDUSTRIVARME leverer 2 MW flisfyret biomasseanlæg

Flyvestation Karup indgår aftale med INDUSTRIVARME

FLYVESTATION KARUP INDGÅR AFTALE MED INDUSTRIVARME
INDUSTRIVARME skal opføre et nøglefærdigt biomasseanlæg på Flyvestation Karup i forbindelse med Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjenestes implementering af Varmeplan Karup. Projektet er et led i udbygningen af fjernvarme på Flyvestationen. Biomasseanlægget forventes idriftsat primo 2015.

Projektet omhandler levering og idriftsættelse af en nøglefærdig varmecentral med en flisfyret biomassekedel med en samlet varmeeffekt på 2 MW. Totalentreprisen indeholder følgende punkter:

- Bygnings- og anlægsarbejder
- Levering, montering og idriftsættelse af maskindele, herunder kran, biomassekedel, kondensationsanlæg, røgrensningsanlæg, skorsten m.v.
- El og SRO-anlæg
- Rør- og jordarbejder i forbindelse med tilkobling til eksisterende fjervarmenet

NORDEUROPAS STØRSTE FLYVESTATION
Flyvestation Karup er Nordeuropas største flyvestation med 9 km startbaner og 31 km rullebane for fly. Flyvestationens samlede areal er 2.900 ha, som fordeler sig på flyvepladsareal, øvelsesterræn, skov og plantage samt landbrugsjord og hede. Den nye biomassecentral fra INDUSTRIVARME skal placeres på et stykke af heden, hvor der er god plads til anlægget, som strækker sig over et areal på ca. 320 kvm.

STOR ERFARING MED KOMPLETTE BIOMASSECENTRALER
INDUSTRIVARME har mange års erfaring med levering af komplette biomassecentraler. INDUSTRIVARME tilbyder turnkey leverancer af kedelanlæg til produktion af varme og damp. Kedelanlæggene anvender biomasse, gas eller olie som brændsel. Kedlerne er beregnet til fyring med enten flis, træpiller eller andre fastbrændselstyper, og de leveres i standardstørrelser med en kontinuerlig varmeydelse.

INDUSTRIVARMEs unikke og energiske team af medarbejdere er kundens garanti for den mest optimale løsning. INDUSTRIVARME opererer over hele Danmark, men agerer også på det internationale marked.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.078