23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksportforeningen har ansat Tine Arensbach som ny eksportkonsulent.

Hun skal stå i spidsen for at udvikle og styrke tilbuddene til medlemmer med et generelt medlemskab i Eksportforeningen.

Tine Arensbach har mere end 12 års erfaring med eksportstrategi og internationalt projektsalg og samhandel. Hun kommer fra en stilling som Sales and Project Manager i Phoenix Design Aid A/S, hvor hun blandt andet varetog EU-udbud og salg til FN-organisationer.

Tine Arensbach kender Eksportforeningen fra sin tid som eksportchef i Treco A/S og har også tidligere arbejdet på Udenrigsministeriets handelskontor i Stuttgart, hvor hun blandt andet gennemførte eksportfremmeaktiviteter for danske virksomheder, som ønskede at etablere sig i Sydtyskland.

I Eksportforeningen bliver Tine Arensbach ansvarlig for at udvikle værdien af det generelle medlemskab i foreningen og udvide og styrke paletten af tilbud til medlemmerne. Dette indebærer blandt andet gratis eksportsparring om salg til eksempelvis Tyskland og Kina, gå hjem-møder, netværksmøder og erfa-grupper inden for udvalgte eksportmarkeder.

Fakta: Eksportforeningen
• Eksportforeningen repræsenterer mere end 560 små, mellemstore og store danske eksportvirksomheder.
• Eksportforeningens medlemmer er grupperet i 13 netværk efter branche- og kundeinteresser i udlandet.
• Eksportforeningens kernekompetencer er netværk, fælles eksportfremstød, fællesstande på internationale udstillinger, match-making med udenlandske virksomheder og fælles eksportmarkedsføring.
• En videnskabelig undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at medlemsvirksomheder i Eksportforeningen har 49 procent mere eksport og bevæger sig på flere markeder end sammenlignelige danske eksportvirksomheder.

Kontakt
Tine Arensbach, eksportkonsulent Eksportforeningen, telefon +45 6020 8564, tine.arensbach@dk-export.dk

Tanja Hai, kommunikationskonsulent Eksportforeningen, telefon +45 2252 2906, tanja.hai@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.062