23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PFERDs demobus kører Danmark tyndt i uge 45

Demobussen vil lægge vejen forbi PFERDs mange forhandlere og kunder, og demobussen vil være fyldt med de nyeste værktøjer inden for slibning, skæring og polering.

PFERD forhandlere
Demobussen vil lægge vejen forbi PFERDs mange forhandlere og kunder, og demobussen vil være fyldt med de nyeste værktøjer inden for slibning, skæring og polering. Du vil som besøgende få en unik mulighed for at afprøve slibeteori i praksis, og der vil være rig mulighed for ”plug” and ”play”.

Teori i praksis
”Du kan læse om f.eks. skæreskivers tekniske detaljer i en brochure eller i et katalog, men det gør en stor forskel selv at kunne stå med værktøjet i hænderne og afprøve skæreskiven i praksis og mærke, hvordan skiven skærer og ”preformer” i forskellige materialer og anvendelsessituationer,” udtaler forhandlerkonsulent, Kim Møller Jacobsen, fra AVN Teknik.

Opnå optimal slibeproces
Der vil bl.a. blive vejledt i, hvordan kunderne kan opnå en optimal slibeproces, og hvordan
PFERDs slibeværktøjer kan effektivisere slibningen og skæringen betydeligt under hensyntagen til ergonomi, da PFERDs værktøjer er kendt for at reducere støj, vibrationer og minimere partikeludledning.

Fokus på produktnyheder
Der vil bl.a. også være fokus på nye produkter herunder PFERDs nye hårdmetal-fræsestifter, som kan fræse på kanter ved hjælp af kuglelejer.

Kontakt AVN Teknik A/S på tlf. 70 20 04 11, hvis PFERDs demobus skal lægge vejen forbi!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047