23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Genopslibning og genbelægning er en overset guldgrube!

AVN Teknik sætter fokus på Walter AG’s genopslibningsservice, som går under navnet Walter Multiplay.

Ydeevne som et helt nyt værktøj
Kvaliteten er den vigtigste parameter for Walter AG. Kunderne skal opleve, at de får et ”næsten” nyt værktøj tilbage fra genopslibning og genbelægning. Kunderne skal kunne stole på, at værktøjet har den nøjagtige samme ydeevne som et helt nyt værktøj.

Kun 3 genopslibninger - spar 50% på værktøjsudgifterne!
Der produceres i dag mere avancerede spåntagende værktøjer, og der efterspørges i højere grad højtydende bor og fræsere, som kan øge produktiviteten. Værktøjer som bliver brugt hver dag i produktionen, vil på et tidspunkt vise tegn på slidtage - uanset fabrikat. Det kan betale sig at sende værktøjerne til genopslibning og genbelægning, da prisen for et genopslebet værktøj er på mellem 40-50 % af prisen på et nyt værktøj. Det er muligt at spare op til 50% af værktøjsudgifterne efter kun 3 genopslibninger. Derfor bør genopslibning og genbelægning af standard- og specialværktøjer i både hårdmetal og HSS/HSS-E indkalkuleres ved produktionsplanlægningen.

Belægning!
Belægning har stor betydning for værktøjslevetiden. Det er derfor uhyre vigtigt, at værktøjerne genbelægges efter hver slibning, for derved at sikre den samme høje kvalitet og 100% ydelse, så værktøjet er lige så produktivt, som da det var helt nyt.

AVN Teknik fokuserer meget på, Walter Multiply, genopslibning og genbelægning i takt med de øgede krav om mere specialiserede og højtydende værktøjer og ønsket om lavere værktøjsomkostninger.

Walter AG styrer hele genopslibningsprocessen
”Vi sender værktøjer til genopslibning og genbelægning direkte hos Walter AG i Tyskland, hvor højteknologiske CNC-maskiner og tekniske specialister styrer hele processen omkring genopslibning og genbelægning. Kunderne er derfor 100% sikre på, at det returnerede Walter værktøj har den oprindelige og originale geometri samt belægning. Værktøjet kan yde det samme, som da det var helt nyt” ifølge tekniker, Niels Lauesen, fra AVN Teknik, som har de tekniske informationer fra Walter AG.

Maskinkapaciteten hos Walter AG i Tyskland bliver forøget kontinuerligt, og det har medført en væsentlig nedbringelse af leveringstiden.

For yderligere information kontakt AVN Teknik A/S på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.032