23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv ombygger Vejlefjord Rehabiliterings Center

BASE Erhverv as, Horsens skal ombygge faciliteterne på 4. sal - arbejdet påbegyndes primo januar 2015.

Ombygning af Vejlefjord
Rehabiliterings faciliteter


På Vejlefjord Rehabilitering ved Stouby mellem Horsens og Vejle har BASE Erhverv as, Horsens netop påbegyndt en ombygning af centrets eksisterende faciliteter på 4. sal. Målet er at skabe forbedrede forhold for medarbejdere og patienter. Opgaven drejer sig om ombygning og sammenlægning af badeværelser, hvor eksisterende betonvægge skal væltes, så to toiletter bliver til ét med forbedrede pladsforhold for handicappede. Derved er de generende arbejder startet op med nedbrydning af vægge og ophugning af gulve i en periode på 14 dage.

Når nedbrydningen er afsluttet, påbegyndes genopbygningen i ugen op til jul, hvor der skal støbes gulve.

Projektet skal afleveres medio februar, og så er det forfra igen med næste etape, som er nabohuset. De to bygninger er forbundet via en udvendig gangbro og BASE Erhverv as afslutter projektet med at inddække denne gangbro, så den bliver en del af bygningerne. Ombygningerne afsluttes til april 2015.

Billedtekst:

Vejlefjord Rehabiliterings Center ligger ved Stouby mellem Horsens og Vejle. Centret ligger ualmindeligt smukt med vid udsigt over Vejle fjord. BASE Erhverv as skal nu ombygge centrets faciliteter på 4. sal.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711

Send til en kollega

0.047