23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv as - rejsegilde hos Aarsleff A/S i Hasselager

BASE Erhverv as, Horsens opfører ny servicebygning for Aarsleff A/S i Hasselager ved Århus. Primo december var der rejsegilde på projektet.

I Hasselager ved Århus opfører BASE Erhverv as, Horsens for Aarsleff A/S en ny servicebygning med tilhørende administration, indeholdende kontor- og velfærdsfaciliteter. Den 5. december var der rejsegilde på byggeriet. Hallerne fremstår udvendigt i lyse betonelementer, og administrationen er plade-beklædt i flere nuancer.

Indvendigt er værkstederne bestykket med el-, trykluft- og udsugninger til brug i forbindelse med servicering af entreprenør-materiel. Der er monteret lyd-absorbenter for at reducere støj.

Udover bygningen udføres tilhørernde belægninger og en større omforandring af Aarsleff A/S's eksisterende regnvands-system. Byggeriet blev påbegyndt medio april, og afleveres inden april 2015.


Billedtekst:

Fra rejsegildet, der fandt sted den 5. december 2014. Her roste bygherren samarbejdet med BASE Erhverv as. Det samlede areal beton-overflader i projektet er 5.500 m2. Efter at bygningen er lukket for vejr, vind, regn og slud, og efter at vinduer og døre er monteret, og opvarmning og udtørring er påbegyndt, er temperaturen på vej op, så malerarbejdet er påbegyndt umiddelbart efter rejsegildet.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711

Send til en kollega

0.062