23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En aktiv bestyrelse er pengene værd

Skelmose deltog i Esbjerg Erhvervsudviklings bestyrelsesseminar den 2. december. Vi er enige i den påstand, at en aktiv bestyrelse er pengene værd.

Den passive og omkostningskrævende bestyrelse er den bestyrelse, som kun er der, fordi loven kræver det. Det er lige som budgettet, der kun er lavet af hensyn til banken. Det er værdiløst til at styre og udvikle en virksomhed.

Med en omhyggelig udvalgt bestyrelse, hvor medlemmerne er valgt, fordi de har nogle kompetencer og et engagement, der kan udvikle virksomheden giver værdi.

Som ejerleder eller direktør kan man ikke vide alt. Der er behov for at få inspiration og blive udfordret som ejer og som leder og have dygtige sparringspartnere. Ellers risikerer man nemt at blive den største begrænsning for sin virksomheds udvikling og evne til at udnytte det potentiale, som den har.

Hos Skelmose er vi vant til at finde og udvælge kandidater til ledelse og til at varetage specielle opgaver. Vi er også leverandør af bestyrelsesmedlemmer og kan rådgive om etablering af en aktiv bestyrelse og om et passende niveau for bestyrelseshonoraret.

Det giver værdi for virksomheden og er pengene værd!

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.031