23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autoriseret rådgivning!

Process Engineering er blevet autoriseret arbejdsmiljørådgiver! Process Engineering har mange års erfaring med at rådgive virksomheder omkring proces sikkerhed, CE-mærkning og ATEX.

Arbejdstilsynet har nu autoriseret Process Engineering som arbejdsmiljørådgiver

Påbud fra arbejdstilsynet:
Når en virksomhed får et påbud af arbejdstilsynet inden for det fysiske område, skal den benytte en autoriseret rådgivningsvirksomhed til at efterkomme påbuddet og til at styrke virksomhedens arbejdsmiljø arbejde.
Rådgivning:
Rådgivningen indebærer, at Process Engineering i samarbejde med virksomheden foretager en vurdering af påbuddet og finder anvendelige løsninger. Samtidig skal det sikres, at lignende problemstillinger afdækkes og løses på tværs af virksomheden.
Som afslutning på rådgivningen udarbejder Process Engineering en afsluttende redegørelse som opfylder kravene i bekendtgørelsen om brug af autoriseret rådgiver.
Kvalitetssikring:
Det er Arbejdstilsynet, der udsteder autorisationen til arbejdsmiljørådgivere, og autorisationen er gældende for fire år ad gangen.
Arbejdsmiljørådgiveren skal have indsigt i arbejdsmiljølovgivningen og Arbejdstilsynets praksis således, at det specifikke arbejdsmiljøproblem bliver løst fornuftigt.
Autorisationen indebærer, at Arbejdsmiljørådgiveren skal opfylde specifikke krav vedr. konsulenternes uddannelsesniveau og rådgivererfaring inden for arbejdsmiljøområdet.
Endvidere indebærer autorisationen, at Arbejdstilsynet udfører stikprøvekontroller af rådgivningens kvalitet.
Process Engineering har et fuldt implementeret ISO 9001 kvalitetsledelsessystem, der sikrer, at vi leverer den kvalitet autorisationen såvel som kunderne kræver.

Se mere på: http://proeng.dk/autoriseret-raadgivning/

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Send til en kollega

0.047