23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se Nohr-Con’s nye arkitektvideo af Plejehjemmet på Lundbyesgade i Aalborg

Plejehjemmet på Lundbyesgade i Aalborg er klassiske gavlhuse i moderne fortolkning - hør arkitekten fortælle om byggeprojektet i Nohr-Con's nye spændende video!

Nohr-Con har igen været ude at filme et spændende nyt byggeprojekt - denne gang er det plejehjemmet på Lundbyesgade i Aalborg, der har været i søgelyset.

Projektet er tænkt som et byggeri, der er sammensat af gavlhuse placeret side om side. Gavlhusenes indbyrdes forskydninger danner en naturlig port til gårdrummene – den sluttede krop gennembrydes, og grønne kiler trækkes ind i de beskyttede gårdrum. Hvert gavlhus fremstår som en selvstændig enhed med sin egen funktion – eks. en boenhed. Vinduernes tilfældige placering danner en varierende og levende facade.

Den grønne gårdhave bag Lundbyecentret indeholder mange spændende former for udeophold. Her kan man mødes med andre eller blot tage en tur rundt i anlægget og se på højbede.

I boenhedens store fællesrum er der plads til alle. Fleksibel møblering opdeler rummet i forskellige miljøer og igennem den brede midtergang er der visuel kontakt til boenheden i den anden del af bygningen. Der er arbejdet med en spredning af altaner, så boliger med længst afstand til fællesrummet har adgang til et uderum tæt på boligen. Det dobbelthøje foyerrum sikrer en varm modtagelse af husets gæster, og fra foyeren er der direkte adgang til husets 4 boenheder, festsalen samt kontorerne på gangbroen lige over foyeren. Foyeren fungerer desuden som sammenbindingsrum mellem de to gårdhaver.

Projektet overholder kravene til lavenergiklasse 2015.

BYGGEFAKTA:
Adresse: Lundbyegade, Aalborg
Projektår: 2011-13
Størrelse: Boligareal 4.950 m², Serviceareal 230 m², 635 m² eksist. kælder
Byggesum: 68 mio. kr.
Bygherre: Aalborg Kommune
Bygherrerådgiver: KUBEN Management
Totalentreprenør: Einar Kornerup
Ingeniør: Stokvad Kerstens
SAHL ydelse: Arkitektrådgivning

Det er Arkitekt Søren Rasmussen fra SAHL Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen ude til højre.

Kursus- og konferencevirksomheden Nohr-Con filmer løbende spændende byggeprojekter inden for især skole- og sundhedsbyggeri for at fremme videndelingen på området. Kig forbi vores hjemmeside og se vores kommende arrangementer - f.eks. vores Konferenceuge om fremtidens sundhedsbyggeri.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.035